érdemes lesz kilátogatni

2018.05.17. 17:29

Nagy érdeklődés várható a Pünkösdi Fesztivál első napján

Akár már a legelső este is megtelhet a rendezvény, óriási érdeklődés övezi a pénteki koncerteket

Úgy tűnik, a szervezők ügyesen imádkoztak: az időjárásjelentés kellemes időt jósol a hétvégére.

A zenei program már késő délután elkezdődik: 18 órától a soproni Pair o’ Dice pumpálja fel a közönség hangulatát az estére. A pörgős, modern mégis dallamos rockot játszó tehetséges fiatalok az elmúlt évek során többször bizonyították már, hogy megérdemlik a figyelmet.

Este 7-től DENIZ érkezik a Borsodi Nagyszínpadra, ezúttal zenekarával egy nagyon menő LIVE showval. Sokéves fesztiválos múlttal maga mögött DENIZ annak ellenére, hogy a hip hop zene ezt nem követeli meg, úgy döntött, inkább a minőségi szórakoztatást és a zenei élményt helyezi előtérbe. 5 tagú zenekarával idén Gencsapátiban is bemutatkozik az új DENIZ Live projekt.

Ezt követően – 21 órától – lép színpadra egyik zenei dívánk: Rúzsa Magdi. Az országszerte nagy rajongótáborral rendelkező énekesnő közel 2 órás koncerttel készül a gencsapáti közönségnek.

A koncert-etapot pedig ki más zárná az első napon, mint a helyi Ocho Macho. Alig 1 hete Budapesten a Barba Negra Trackben ünnepelték 15 éves fennállásukat egy hangos, nagysikerű koncerttel. Őszintén szólva, a Pünkösdi Fesztiválon sem számítunk kisebb parádéra a srácoktól!

A koncertek végeztével sem „zár be a bazár”, az Unikum bulizenekar és DJ Radnai hajnalig tolja a talpalávalót a legelszántabbaknak.

A szervezők külön kérése, hogy aki csak teheti, vegye ingénybe a Fesztivál buszjáratot, mert a gasztroszekció sem lesz gyenge idén! A Borsodinak és a Pierre Moutonnak – a 2 színpad támogatójának jóvoltából sörből és pezsgőből egész biztosan nem fognak kifogyni a 4 nap alatt.

A programokról, jegyekről pontos információt a rendezvény hivatalos honlapján találni: www.gencsapatipunkosd.hu

Már csak 1 nap és kezdődik a 4 napig tartó dínom-dánom!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában