AKÁR SZÁZAD DIOPTRIA PONTOSSÁGGAL IS MÉRHETŐ A LÁTÁS

2020.06.05. 08:47

Nem kell tartani a multifokális lencséktől

A Nagy érdeklődésre és a korlátozott helyekre való tekintettel Júniusban is folytatódik a Trend Optika VIII. Országos multifokális szemüvegkampánya.

Fotó: Unger Tamás

Multifokális szemüveggel eredményesen összehangolható a távolra látás és a közelre látás, sokan idegenkednek tőle, pedig a legkorszerűbb lencséket könnyű megszokni.

Jellemzően 40 éves kor körül jelentkezik az a gyakori probléma, hogy az apróbb betűk összemosódnak, az olvasnivalót egyre távolabb kell tartani szemünktől, hogy élesen lássunk. Ilyenkor sokan külön szemüveget használnak a távol- és külön a közellátáshoz – például olvasáshoz –, az állandó cserélgetés azonban rendkívül fárasztó…

A megoldást a multifokális szemüveglencsék jelentik, amelyek átveszik a szem elvesztett munkavégző képességét, és viselőjük visszanyerheti a természetes éleslátás élményét – tudtuk meg Nagyidainé Kiss Györgyitől, a Trend Optika optometristájától. Ennek köszönhetően minden távolságban élesen látunk, a legújabb fejlesztésű lencsék pedig mindezt extra széles látótérrel, széli torzítás mentesen teszik. A kiszélesedett látómező nagy könnyebbséget jelent például autóvezetés közben, mert nemcsak az utat, hanem a műszerfalat is tisztán láthatjuk vele. Mivel a legmodernebb lencséket a természetes szemmozgás és fejtartás figyelembevételével alakították ki, a megszokási idő is rövid.

Egyedülállóan pontos mérés

Ahhoz persze, hogy a multifokális szemüveg tökéletes legyen, professzionális szemvizsgálatra van szükség. Ezt segíti az idei év újdonsága a Trend Optikánál: az európai szinten is egyedülálló szemészeti eszköz minden eddiginél pontosabb mérést is eredményez, ráadásul mindez érintésmentesen, egy távvezérlésű, úgynevezett foropter segítségével történik. A berendezés képes akár század dioptria pontossággal megállapítani a szem fénytörési hibáját.

Sőt, a szemüveg készítéséhez nincs szükség kényelmetlen próbakeretre sem: a gép elektronikusan próbálja elénk a különböző dioptriákat, másodpercek alatt váltva köztük, így hatékonyan megállapítható, melyikkel látunk a legjobban.

Fotó: Unger Tamás

Egyet fizet, kettőt kap

Jó hír, hogy most kockázatmentesen kipróbálható a multifokális lencse a győri Trend Optika belvárosi üzletében! A „100%-os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA” kampány keretében, amennyiben a vásárló egy hónap viselés után elégedetlen multifokális/progresszív lencséjével, akkor azt a vásárlást követő 3 hónapon belül kicserélheti az eredetivel megegyező minőségben és korrekciós értékben. S ez még nem minden: a kampány ideje alatt mindenki, aki multifokális szemüveget készíttet, egy szemüveglencsét fizet, kettőt kap, azaz fél áron tapasztalhatja meg a korszerű multifokális lencsék kényelmét!

A Trend Optika szolgáltatásaira és akciójára jelentkezzen be MOST!

Trend Optika

Szombathely, Fő tér 16. Tel.: 94/320-898

Szombathely, Fő tér 15. Tel.: 94/792-359

Szombathely, Savaria tér 1/G. Tel.: 94/312-105

Jelentkezzen be most!

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában