Hirdetés

2018.06.30. 10:10

Nem megoldhatatlan a hosszabb távú városi parkolás!

Az autós közlekedés legbosszantóbb hátránya, hogy a belső kerületekben lehetetlen, és sajnos már a külvárosokban is egyre nehezebb a hosszabb távú, biztonságos parkolás. Mutatjuk a megoldást!

A parkolási lehetőségek tekintetében Budapest sem marad el a legnagyobb városoktól: nem csak Londonban és Moszkvában, hanem itthon is szinte lehetetlen parkolóhelyet találni. Ez nem csak az autók megsokszorozódott számának köszönhető, hiszen hiányoznak azok a nagy parkolók és mélygarázsok, amelyek megoldást jelentenének, a néhány P+R pedig már kora reggelre megtelik. A probléma ráadásul csak fokozódik, ha hosszabb távra, 2-3 hétre, esetleg 1-2 hónapra szeretnénk autónkat egy biztonságos, őrzött helyen hagyni. Itt jön képbe a budapesti repülőtér!

Garázstulajdonosnak születni kell, helyet bérelni sem könnyebb

Amikor megvesszük álmaink autóját, biztosak vagyunk benne, hogy életünk ezerszer könnyebb lesz. Persze, ez nagyobb részt igaz, azonban hamar megjelenik a mumus: a „parkolás a fővárosban” problémakör. A körúton belül esélytelen a vadászat sikere, vagy ha találunk is helyet, kezdődhet az aggódás a parkolójegy lejárta és az esetleges karcolások, tükörletörések miatt.

Egy saját garázs természetesen mindezt egy csapásra megoldja, ám sajnos alig vannak eladó garázsok, mélygarázsi helyek – még borzalmasan magas áron sem találni hirdetéseket. Léteznek alternatív parkolóhely foglalási megoldások is, ám hosszabb távra egyik sem működik: vagy túl drágák, vagy néhány napnál hosszabb időre igénybe sem lehet venni őket.

Parkolni a reptéren? Miért Ne!

A Liszt Ferenc Repülőtér sokkal több egy „sima” légi kikötőnél: egy számtalan szolgáltatást nyújtó komplexum, mely a legtöbb, utazással, tárgyalással, ügyintézéssel kapcsolatos kérdésre versenyképes és modern megoldást kínál. Ilyen többek között a parkolás is.

Hét hatalmas parkolóban különböző típusú, előrefoglalható parkoló helyek állnak rendelkezésre, amelyek minden igénynek megfelelnek, az árak pedig – a különböző parkoló zónák, akciók és kiemelt ajánlatoknak köszönhetően – a földön járnak.

A Holiday Parkoló és a Holiday Parkoló Lite kifejezetten hosszabb távú utazások, nyaralások alkalmával ideális, hiszen itt hetekre is kedvező feltételekkel letehetjük autónkat. A rengeteg kamera és biztonsági őr pedig garantálja a teljes biztonságot, így nem kell lopás, karcolás, kerékbilincs miatt aggódnunk. A repülőtér honlapján található kalkulátorral egy perc alatt össze is hasonlíthatjuk az árajánlatokat, majd pár kattintással véglegesíthetjük is a parkolást. Nem kell, hogy az autós közlekedés rémálommá váljon – legyünk nyitottak az újmegoldások iránt, ma már rég nem extravagancia a budapesti repülőtér pakolóként való használata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában