Szponzorált tartalom

2020.09.07. 08:44

Őszindító árzuhanással várnak ránk a Family Center Szombathely bevásárlóközpont üzletei

A szeptember első napjai még a nyarat idézik, de az egyre rövidebb nappalok jelzik, hogy hamarosan itt az igazi ősz.

Arról, hogy ez a színpompás évszak izgalmasan, élménygazdagon induljon számunkra, a Family Center Szombathely bevásárlóközpont, Őszindító Árzuhanás elnevezésű akciója gondoskodik.

A város szélén, 2005. óta működő Family Center Szombathely, szeptember 11. és 13. között több, mint 20, egyedi, kedvezményes ajánlattal hívja fel a figyelmünket arra, hogy üzleteiben már megtalálhatók a 2020. őszi divat kollekció, az évszak sport tevékenységének eszközei és a legújabb technikai újdonságok.

Az Őszindítő Árzuhanás az immár 15 éves Family Center üzleteinek rendkívüli ajánlataira épül, amelyek mindenki számára elérhetők. Vas megyei háztartások legtöbb postaládájában szeptember 9-ig megérkeznek azok a kuponfüzetek, amelyekkel igénybe vehetjük szeptember második hétvégéjén, 3 napon át a szenzációs kedvezményeket, amiket a jól ismert, Media Markt, Hervis, HUMANIC, budmil, Playersroom, Líra Könyv, Retro Jeans, Coffeeshop Company, STYL, STAGE, DB fave, Mr. Big, Family Ékszer, Retro Optika üzletek kínálnak. De nem kell aggódnunk, ha nem érkezik meg a kuponfüzet a postaládánkba, mert a www.familycenter-szombethely.hu oldalon okostelefonnal bemutatható, akár letölthető és kinyomtatható formában is elérhetjük az akciós kuponokat.

A kuponok bemutatásával várásolhatunk akár 50%-os kedvezménnyel öltönyöket, 30%-os kedvezménnyel napszemüvegeket, női elegáns ruhákat, a férfiak által kedvelt, Thomas Breitling ruházati termékeket, 20% kedvezménnyel szerezhetjük be a legújabb őszi lábbeli modelleket három cipőüzletben, őszi kabátokat, arany- és ezüst ékszereket , de csináltathatunk új olvasószemüveget is magunknak lényegesen olcsóbban a megszokottnál. Árengedménnyel választhatunk Whirlpool nagyháztartási gépeket, led TV-t, vagy szépségápolási műszaki cikkeket a megyében kizárólag a Family Centerben működő, Media Markt áruházában, az Őszi Árzuhanás alatt. Ha pedig elfáradunk a shoppingban, megpihenve, szintén kedvezménnyel fogyaszthatunk süteményeket és kávé készítményeket a Coffeeshop Company kávézóban kellemes hangulatban, kényelmes bútorokon.
Az Őszindító Árzuhanás bevásárlónapjainak alkalmából, szeptember 12-én, a Rádió 1 Szombathely csapatával is találkozhatunk a Family Centerben, akik izgalmas nyereményjátékkal és értékes nyereményekkel készülnek a számunkra. Szeptember 13-án, 10 órától pedig családi és gyermekprogramok gazdagítják az üzletek akcióinak kínálatát.

A Family Center Szombathely egy kiemelt kereskedelmi övezetben, Szombathelyen, a megye legnagyobb barkácsáruháza, hipermarkete és sportáruháza mellett vár ránk, ahol egy helyen szinte mindent beszerezhetünk, az élelmiszertől a ruházaton, műszaki cikkeken át az építőanyagokig. A bevásárlóközpont állatbarát közösségi terei, kerekesszékkel is könnyen megközelíthető, népszerű üzletei mindig tartogatnak valami újat a számunkra, érkezzünk akár személygépkocsival, vagy a 8-as számú, helyijáratos busszal, kerékpárral, az ingyenes parkolóhely és a kényelmes közlekedés garantált.

A Family Center Szombathely Őszindító Árzuhanás akciója tehát valóban az ősz örömét hozza el nekünk a mindennapokban.

További információ:

Family Center Szombathely

NYITVATARTÁS

hétfő-szombat: 09.00–20.00, vasárnap: 10.00–18.00

INFORMÁCIÓ: +36 94 500 476

CÍM: 9700 Szombathely, Varasd u.1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában