szponzorált tartalom

2019.07.24. 11:28

Pályázatot hirdet az M2 gyerekcsatorna általános iskolások részére

Az M2 Gyerekcsatorna 7-14 éves gyerekek fogalmazásait várja, amelyben saját történeteiket mesélik el.

„A Neked van testvéred? pályázattal arra szeretnék ösztönözni a gyerekeket, hogy ismerjék fel a testvéri kapcsolat fontosságát, fogalmazzák meg saját szavaikkal a legkedvesebb történeteiket:

lehet ez mulatságos vagy éppen megható történet a testvéri szeretetről, amelyeknek főszereplői ők maguk és testvéreik, de indulhatnak fiktív történettel is a versenyen”

- mondta Szentendrei Adrienn, a pályázat ötletgazdája.

A legalább egy A4-es oldalt megtöltő fogalmazásoknak nincs műfaji megkötése: lehetnek elbeszélések, leírások, de akár párbeszédet is tartalmazhatnak.

A legjobb írásokat megfilmesítik a Hetedhét kaland című műsor állandó szereplőivel.

„Az M2 Gyerekcsatorna és a Hetedhét kaland szellemisége szerint tárgyak helyett élménnyel szerettük volna díjazni a gyerekeket,

így lett a jutalom a forgatás forgataga, vagyis a nyertes pályázók családjukkal együtt részt vehetnek a forgatáson is azon túl, hogy történeteik képernyőre kerülnek.

A csatorna teljesen reklámmentes a gyermekek biztonságos televíziózásának érdekében”

- tette hozzá Szentendrei Adrienn.

A pályázatra egész évben várják az írásokat [email protected] címre, hiszen előreláthatólag 40 fogalmazást szeretnének megfilmesíteni.

További információ a pályázatról a Hetedhét kaland honlapján, a www.mediaklikk.hu/hetedhet-kaland/oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában