HIRDETÉS

2018.11.07. 07:07

Retro láz – A 70-es, 80-as, 90-es évek jegyében Szombathelyen

Nem egészen négy hét múlva, egy igazi világsztár lesz a Nagy Szombathelyi Retro Fesztivál fellépője, sok más hazai híresség mellett. November 30-án tehát érdemes lesz ellátogatni az Arena Savariába, ha nem akar lemaradni az év egyik szenzációjáról!

Péntek este, 17 órakor veszi kezdetét az ikonikus fellépőkkel tűzdelt műsoráradat. Szombathelyen lesz a hetvenes évek egyik legsikeresebb formációjának, a Boney M-nek az énekesnője: Sheyla Bonnick. Számaik, mint például a Sunny, Ma Baker, Rasputin, Daddy Cool – a mai napig tombolásra késztetik a bulik résztvevőit.

Azonban itt még korántsem érhet véget a meglepetések áradat! A Nagy Szombathelyi Retro Fesztivál szervezői további nagy nevekkel alapozzák meg az este hangulatát!

Az Arena Savaria színpadán látható lesz Korda György és Balázs Klári, Csepregi Éva, a TNT, Kasza Tibi, a Kozmix, DJ Dominique, a Groovehouse, a Desperado, Peat Jr. & Fernando ft. Sheela, és végül, de nem utolsó sorban az este házigazdája, a Rio zenekar.

Aki nosztalgiázni szeretne, vagy csak imádja a retro életérzést, annak ott a helye november 30-án az Arena Savariában!

ARENA SAVARIA

9700 Szombathely, Sugár út 18.

2018. november 30.

Kapunyitás: 17 óra

Jegyár: 5500 Ft

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában