támogatott tartalom

2021.06.02. 14:15

Utolsó esély a nevezésre

Az első helyszínekre csütörtök éjfélig lehet nevezni a 11-es rúgó bajnokságon. Több ezren neveztek az akár 10 milliós fődíjért, te se maradj le!

VN

A 11-es rúgó bajnokság fővédnöke: Király Gábor

Fotó: tizenegyesrugo.hu

Csütörtök éjfélig van lehetőségünk nevezni az I. Országos 11-es Rúgó Bajnokság szombathelyi selejtezőjére, így aki szeretné megméretni magát a versenyen, érdemes mielőbb regisztrálnia, hiszen a nevezések száma korlátozott.

A vas megyei selejtezőt a KIRÁLYSPORT rendezi június 6-án vasárnap, ahol a résztvevőknek lehetőségük lesz Király Gáborral is találkozni.

A 11-es rúgó bajnokság fővédnöke: Király Gábor

A legjobb 11-es rúgó a dicsőség mellett akár 10 millió Ft-tal lehet gazdagabb az országos döntőben.

A kedvező járványügyi helyzetnek köszönhetően a szabadtéri rendezvényen maszk nélkül is részt vehetünk és oltási igazolványra sem lesz szükségünk.

Minden adott ahhoz, hogy kihozd magadból a maximumot és bejuss az országos döntőbe, ahol ország-világ előtt megmutathatod mire vagy képes. Ne habozz nevezz csütörtök éjfélig, válassz helyszínt és találkozzunk a hamarosan rajtoló selejtezőben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában