Támogatott tartalom

2021.10.28. 14:28

Sárvárfürdő – Családbarát hely, családbarát munkahely

Magyarországon a meleg vizes fürdőhelyek között Sárvár az egyik legnépszerűbb. Méltán: több, mint 5000 m2 a vízfelület 23 medencében, exkluzív szaunavilág várja a szaunázás szerelmeseit, a csúszdakínálat felér egy aquaparkéval a gyógyvíz pedig kiválóan alkalmas reumatikus, mozgásszervi megbetegedések kezelésére.

PR cikk

Fotó: Hober Szabolcs

A Sárvári Gyógyfürdő Kft. közel 150 alkalmazottat foglalkoztat, üzemeltetésébe tartozik a Gyógy- és Wellnessfürdő, a VitalMed Hotel, a Thermal Camping és a Kalandpark. A pandémia és a korlátozások ideje alatt, annak ellenére, hogy a fürdő nem üzemelhetett, minden dolgozóját megtartotta, és mindent megtett azért, hogy a munkavállalók ez alatt az időszak alatt is biztosnak érezhessék munkahelyüket.

2020-ban a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított Családbarát Munkahely címet.

A Sárvári Gyógyfürdő Kft. kiemelten törekszik munkavállalói megtartására, közérzetük javítására, egészségük megőrzésére, hiszen fontos, hogy jól képzett szakemberek és összeszokott gárda fogadja a vendégeket. Munkavállalóik számára ingyenes a belépés a Gyógy- és Wellnessfürdőbe, a szaunavilágba, illetve a fitness terembe. Nagy kedvezményekkel vehetik igénybe az egyéb szolgáltatásokat és vásárolhatnak ajándékutalványt. A gyógyászaton rendelő szakorvos is rendelkezésükre áll és a munkáltató engedélyezi, hogy a gyógykezeléseket, gyógykúrákat is jutányos, dolgozói áron tudják igénybe venni. Nyaranta a fürdő és a kalandpark napközis táboraiba várják a munkavállalók gyermekeit, így segítve azt, hogy a gyermekek nyári felügyelete könnyen megoldható legyen. Partnerszállodákban és partnerfürdőkben kedvezményes üdülésre nyílik lehetőség. A Kft. nagy gondot fordít kollégái továbbképzésére is. Rendszeresek a tanfolyamok, fejlesztő tréningek a cégnél. A béren kívüli juttatások rendszere az aktuális jogszabályoknak megfelelően elérhető.

Jelenleg úszómester, pénztáros, gyógymasszőr, és takarító munkakörökben keres a cég kollégát.

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában