Közös jövőnk, a Te sikered!

2019.10.22. 09:45

Schaeffler Savaria Kft.

A Schaeffler egy dinamikus, világszerte jelen lévő technológiai vállalat. A legjelentősebb autógyárak, valamint a repülőipar és az ipari ágazat partnereként számos lehetőséget biztosítunk szakmai és egyéni fejlődésedhez.

Logó_Schaeffler.cdr

Fotó: user

 

Schaeffler-csoport

A Schaeffler-csoport termékportfóliójának részét képezik a motorokba, sebességváltókba és járművekbe gyártott precíziós komponensek és rendszerek, valamint sokrétű ipari felhasználásra alkalmas gördülő- és csúszócsapágy megoldások.

A Schaeffler-csoport innovatív technológiáival már napjainkban is döntő mértékben járul hozzá a „Holnap mobilitásához” az e-mobilitás, a digitalizáció és az Ipar 4.0 területén.

2018-ban a technológiai vállalat mintegy 14,2 milliárd eurós árbevételt ért el. Körülbelül 90.500 munkavállalójával a Schaeffler a világon az egyik legnagyobb családi tulajdonban lévő vállalat. Több mint 50 országban telepített közel 170 gyárával olyan világméretű hálózattal rendelkezik, mely termelőüzemeket, kutatási és fejlesztési részleget és forgalmazó cégeket foglal magába.

 

Schaeffler Savaria Kft. – Szombathely

Az LuK GmbH 1996 májusában alapította az LuK Savaria Kuplunggyártó Kft-t. Az üzemben az 1997. januári alapkőletételt követően 1997 novemberében indult meg a termelés. A vállalat 2018. augusztus elseje óta a Schaeffler Savaria Kft. nevet viseli.

Munkavállalóink jelenlegi létszáma közel 3400 fő. Az egyenletesen magas gyártási minőségnek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vállalatunk a Schaeffler-csoport 75 gyára közül a negyedik legnagyobb gyárrá nőtte ki magát. A világon minden tizedik új autóban a Schaeffler Savaria által gyártott kuplung vagy lendkerék található.

 

Szeretnél Te is egy kiváló csapatban, érdekes projekteken, high-tech környezetben dolgozni?

Akkor erősítsd a Schaeffler-csoport szombathelyi vállalatának csapatát!

Az alábbi pozíciókra várjuk jelentkezésed:

  • Autóipari szereldei munkatárs
  • Forgácsoló
  • Gépkezelő
  • Mérnöki munkakörök
  •  

    Várunk standunknál, hogy személyesen is megismerhessünk!

    A holnap mobilitását formáljuk! Légy részese Te is!

     

    Schaeffler Savaria Kft.

    9700 Szombathely, Zanati út 31.

    www.schaeffler.hu

    karrier@schaeffler.com

    +36 80/180 093

    Facebook: SchaefflerMagyarorszag

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában