Szponzorált tartalom

2018.11.16. 11:06

Szombathelyen is hódít a pizza, a gyros és a palacsinta!

Az online ételrendelés nem csak Szombathelyen, hanem az egész országban óriási népszerűségnek örvend, tudtuk meg a netpincer.hu jóvoltából.

Ahogy az internetes ételrendelő portáltól megszokhattuk, minden évben közzé teszi Magyarország ételrendelési szokásait, mi pedig minden alkalommal elképedünk a statisztikai adatokon. Nincsen ez másképpen a 2018-as adatokkal sem, hiszen már az első félévben megdupláztuk a 2017-es, azonos időszakban tett online rendelések számát.

Minden második házhoz szállított étel a pizza!

Egész Magyarországon az abszolút kedvenc a pizza. Ez az élelmiszer teszi ki ugyanis a házhoz rendelt ételek több mint a felét. Nincsen ez másképpen Szombathelyen sem, ahol az ételrendelők a netpincer.hu portálról többnyire ezt az olasz ételkülönlegességet rendelték meg. A pizzán kívül azonban a hamburger, a gyros, a gyros tál és a palacsinta is igen népszerű. Az ételrendelési kedv pedig rossz idő esetén drasztikusan megugrik – állítják az éttermek.

Az ételrendelők – főként az egyetemi városokban természetesen a diákok akik középiskolás, főiskolás vagy egyetemi éveik alatt nem tudnak időt szakítani a főzésre vagy csak nincs rá lehetőségük a kollégiumban vagy albérletben. Sokan persze nem is tudnak főzni, így kézenfekvő és gazdaságos megoldás, ha internetről vagy okostelefon segítségével, külön applikációval rendelnek házhoz, finomabbnál finomabb ételeket. Persze nem csak a tanulók számára szállítanak az ételfutárok. A munkahelyeken kívül az otthonokba is gyakran csenget a futár, hogy illatos, meleg ételt szolgáljon az ott élők számára.

Hat étterem kínálatából válogathatunk Szombathelyen!

Igen széles a paletta azok számára, akik Szombathelyen döntenek úgy, hogy az internetről szeretnének ételt rendelni a netpincer.hu rendszerén keresztül. Öt étterem teljes kínálata található meg a portálon, hogy néhány kattintással az otthonunkba szállíttassuk azt. A portál népszerűségét ugyanis nem csak a széles étel választéknak, hanem a letisztult felületnek és az egyszerű kezelhetőségnek is köszönheti.

Szombathelyen már több nagy étterem a rendszer több, mint 6 éve, ezért egyéb éttermek mellett, megtaláljuk a Don Pepito, a Hambi Bár, a Mamma Mia Food Service Bár vagy a Toscana étterem étlapját is a Netpincéren. Így kedvünk szerint válogathatunk az amerikai, a görög, a magyaros, az olasz és a hambuerek között ha otthonunkba szeretnénk valamilyen finom ételt rendelni.

Címkék#Netpincér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában