SZPONZORÁLT TARTALOM

2019.09.24. 21:45

Szombathelyi Szüreti Fesztivál 2019. október 4-5-6-án

3 napos szórakoztató, élményekkel teli szüreti fesztivál Szombathely ikonikus helyszínén, a Vasi Skanzenben.

Könnyűzenei koncertek, néptánc, gasztroprogramok a legnevesebb borosgazdák közreműködésével, valamint óriási kézműves vásár a legkülönlegesebb termékekkel!

Délelőttönként családi-, és gyermekprogramok huszártoborzással, kézműves foglalkozásokkal, állatsimogatóval és persze zenei és táncos csemegékkel is.

Az esti koncerteket népszerű előadóink biztosítják: itt lesz velünk többek közt az idei év egyik legjobb produkciójával Horváth Tamás, a szupertehetséges és friss Petőfi Zenei Díj-as Follow the Flow, az ország egyik legkedveltebb zenekara a Hooligans, a bulibáró Kis Grófo és persze a helyi büszkeségünk az Ocho Macho.

Szombat este pedig visszarepülünk kicsit az időben: a ’90-es évek hazai sztárjai varázsolnak diszkóhangulatot a színpadra.

Az “I love Retro” keretében fellépnek:

Splash ∙ Hip Hop Boyz ∙ Happy Gang ∙ Peat Jr ∙ DJ Szatmári feat Jucus ∙ Erős vs Spigiboy ∙ Spy the Ghost

A 3 nap programja napi bontásban az esemény hivatalos weboldalán található.

A rendezvényre elővételben 3500 Ft-ért lehet jegyet váltani a tixa.hu-n, valamint a honlapon feltüntetett jegyelővételi helyeken.

Minden további információ a belépőkről a tixa.hu oldalán található.

Az esemény hivatalos facebook oldala:

Az esemény honlapja:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában