Támogatott tartalom

2021.09.29. 08:12

Szombaton este I. Nyílt Esküvő és Fergeteges Lakodalom a VILLA DOLCE VITA****-ban

Különleges alkalom és nagy buli van készülőben október 2., szombat estétől másnap hajnalig a táplánszentkereszti Villa Dolce Vitában. Romantikus próbaesküvőre és vérbeli lagziba várják mindazokat, akik a nagy napjukat tervezik és kíváncsiak, milyen lehet azt egy mediterrán hangulatú kúriában tartani, akik újra átélnék az esküvőjüket, és azokat is, akik csak egy jó partira vágynak.

PR cikk

Villa Dolce Vita kastély Táplánszentkereszt

Fotó: Horváth Balázs

Hogy jött az ötlet? Ki a célközönség? Mégis milyen programra készüljünk? – Szovák Nikoletta esküvőszervezőt faggattuk a részletekről. – Egyszóval MINDENKIT VÁRUNK!!!! Tudjuk, hogy sokan tervezik a jövő évi esküvőjüket, érdeklődnek a szolgáltatóknál, esetleg eljutottak már esküvő-kiállításokra, és a részekből próbálják összerakni az egészet. Mi most a komplett ceremóniát akarjuk megmutatni az igen kimondásától a lagzi végéig. 18 órakor kezdünk a kastélykertben, és hajnali 4-ig tart a mulatság. Szeretnénk bevonni a vendégeinket is, és sok izgalmas meglepetéssel is készülünk. Miközben zajlik a program, a dekorációról, a fényekről, a nagy nap részleteiről is szerezhetnek benyomást vendégeink – hallottuk tőle.

Nikoletta az este egyik fő attrakcióját is említette: – A lagzik kötelező hangulatfelelősei a zenészek: élő- és diszkózenét is prezentálunk. „Álmainkban Amerika Visszainteget” – emlékezetes nótájával és sok más dallal Auguszt Bárió és az AD Studio lesz a vendégünk, utána DJ Shepherd gondoskodik arról, hogy a buli ne laposodjon el: a '70-es évektől napjaink modern elektronikus zenéjéig széles palettáról játszik számokat. Ha valakinek már volt esküvője és újra részt venne – most már tét és lelki teher nélkül – egy hasonló menyegzőn; ha tervezik a párjával, hogy egybekelnek, és megtartanák a főpróbát vagy csak hiányzik nekik a bulizás és az esküvők hangulata, ott a helye ezen az eseményen.

A Villa Dolce Vita egyedi a magyarországi kiskastélyok között. Az ’1800-as évek végén épült mediterrán hangulatú kúria északolasz életérzést idéz. Ehhez illeszkedően klasszikus elegáns esküvőt terveznek olasz és amerikai ízekkel, színekkel, hangulattal megbolondítva.

Az all inclusive rendezvényen komplett esküvői menüt szolgálnak fel welcome drinkkel, desszerttel, éjféli menüvel, italokkal. Korosztálytól függetlenül várják a vendégeket kedvezményes áron. A jegyeket online a www.villadolcevita.hu honlapon lehet megvásárolni, de telefonon is érdeklődhet bárki Szovák Nikolettánál a 06 70 6388666-os telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában