HIRDETÉS

2019.05.15. 14:39

Testreszabott angol nyelvtanfolyam? Igen!

Mindenkinek más a napirendje, más technikával tanul, más célokat akar elérni – nem csoda, hogy nyelvvizsgára sem ugyanúgy készülünk fel. Keresd meg az a nyelvsulit, azt a kurzust, ami neked a legjobb!

A nyelvtudás előnyei, az angol nyelv megkerülhetetlensége vitathatatlan. Tanulnia mindenkinek muszáj, ha külföld vagy „csak” egy menő itthoni állás, azaz a mai világban való boldogulás a tét. Persze, tudjuk, ezt mondani könnyű, testreszabottan megvalósítani viszont annál nehezebb. Van ugyanis, akinek már hajnali 6-kor kipattannak a szemei, és a reggeli órákban a leghatékonyabb, van, aki délután előtt akkor sem képes leülni a könyvei elé, ha holnap van vizsgája, mert neki az esti és éjszakai órákban fog legjobban az agya. Aki suli mellett dolgozik is, máshogy kénytelen beosztani az idejét, mint a ráérősebbek, és még folytathatnánk. Nem vagyunk egyformák – tehát egyformán tanulni sem tudunk.

Nyelvtanfolyamok garmadája

Szerencsére ma már számtalan nyelviskola igyekszik minden igénynek megfelelni, vagyis rengetek lehetőség közül választhatsz, ha rászántad magad egy szuper angol nyelvtanfolyam kipipálására. Alap-, közép- és felsőfokra, sőt, fifejezetten szakmai nyelvvizsgákra felkészítő osztályok mellett választhatsz szuperintenzív, intenzív és normál haladási ütemű, hétköznapi vagy hétvégi képzések, valamint pár fős vagy nagyobb létszámú csoportok, esetleg egyéni órák közül.

Angol nyelvtanfolyamok az egész országban

A legtöbb iskolát, a legnagyobb választékot értelemszerűen a fővárosban találod, azonban akkor sem kell azonnali költözésben gondolkodnod, ha vidéken élsz. Számos megyeszékhelyen és nagyobb-kisebb városban megbízható, magas minőségű oktatási intézményekben tanulhatsz, majd tehetsz Euroexam nyelvvizsgát.

Debrecen, Kiskunfélegyháza, Kaposvár, Kecsemét, Pécs, Szeged, Tapolca – hogy csak néhány helyszínt említsünk. Nézz körül az Euroexam honlapján, tájékozódj, és iratkozz be a legjobb kurzusra! Onnantól már csak a gyakorlófeladatok, a tesztsorok, a próbavizsgák és a sok-sok gyakorlás van hátra. Hidd el, megéri! Az Euroexam-nél minden a használható nyelvtudás, a beszédcentrikusság, a magabiztos kommunikáció körül forog, így angoltudásoddal később valóban helyt fogsz állni minden szituációban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában