ingyenes látásellenőrzés

2017.11.16. 08:00

Meghosszabbították az ingyenes látásellenőrzést a Trend Optikákban! (x)

A Trend Optikákban a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft országos vizsgálópontján meghosszabbították az ingyenes szűrőprogramot. December 15-éig még lehet jelentkezni a Trend Optika csoport szombathelyi üzleteiben.

vaol.hu

Az optikus szakma saját felmérése szerint az emberek több mint felének lenne szüksége valamilyen látáskorrekcióra, ezzel szemben Magyarországon csaknem másfél millióan még sosem vettek részt szemvizsgálaton. A Trend Optika vezetősége úgy döntött, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítja a szűrőprogramot.

A látás hónapja kampány Szombathelyen kijelölt üzleteiben- Trend Optika Szombathely, Fő tér 16. Belvárosi Szemészet, Szombathely, Savaria tér 1/G szám alatt- jelentkezhetnek a látásellenőrzésre az érdeklődők december 15-ig.

A látásellenőrzés során nagyon fontos, hogy nemcsak fénytörési hibára, hanem egyéb egészségügyi problémára is fény derülhet. Kevesen tudják, hogy a látásvizsgálat során nemcsak egy esetleg később súlyossá váló szembetegség, de például a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is felfedezhetők. A gyakori fejfájás, rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éles látás vagy a dioptriakorrekció hiánya, vagy nem megfelelő látásjavító eszköz viselése. A többi szűrővizsgálathoz hasonlóan fontos, akkor is ha nem észlelünk különösebb problémát, mert a jó látás a napi teljesítőképességünkre, életvitelünkre is hatással van. Nem megfelelő fényviszonyok között homályos látást észlelünk, az is dioptriaproblémát jelent.

Negyven éves kor felett javasolt az évenkénti szűrővizsgálat, de már csecsemőkorban érdemes elkezdeni. Az iskolás kor egy fordulópont, sokan nem tulajdonítanak neki jelentőséget, hogy a szemdörzsölés, hunyorgás, könnyezés, pirosság, fejfájás, közelhajolás, olvasás-, írás-, tanulási nehézségek mögött szemészeti probléma állhat. Tehát minden korosztály érintett.

Szombathelyen egyedülállóan a Trend Optikákban a megunhatatlan Ray- Ban élmény most már dioptriás változatban is elérhető. A több évtizedes gyártási tapasztalatnak köszönhetően a dioptriás lencsékkel ellátott szemüvegek semmiben nem térnek el a „standard” társaiktól. Az eredeti Ray- Ban márkajelzés garancia a páratlan minőségre. Jobb lencse felső sarkában az eredeti Ray Ban logó, míg a bal lencsében RB betűk vannak gravírozva. Multifokális és egyfókuszú változatban is kapható.

December 15-ig a Trend Optikákban eredeti Ray- Ban lencséit is akár 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg kiválasztott Ray- Ban modelljében, ugyanúgy ahogy a többi szemüveglencsét is akár multifokális akár egyfókuszú változatban.

 

Ha úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optika csoport szaküzleteit.

A Trend Optika csoport várja régi és új pácienseit magas szintű szolgáltatást nyújtva. Szemész szakorvosok, dipl. optometrista kontaktológusok és szakképzett látszerész mesterek állnak a kedves vásárlók rendelkezésére.

 

TREND OPTIKA

Lemaradt a látás hónapjáról?

Jelentkezzen be most!

Szombathely, Savaria tér 1/G. tel.: 94/312-105

Szombathely, Fő tér 16. tel.: 94/320-898

Dr. Gáti Éva • Dr. Csák Adrienn • Dr. Nagy Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában