Trend Optika

2017.12.11. 16:57

Új üzletet nyitott a Trend Optika- Prémium minőség már a vasi megyeszékhelyen is (x)

Prémium minőség és luxus szolgáltatás – ez jellemzi a Trend Optika csoport legújabb üzletét. A 300 négyzetméteres, kétszintes szalonban ezer szemüveg közül válogathatnak az érdeklődők. A megnyitón részt vett Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke és Puskás Tivadar polgármester is.

vaol.hu

Az országban a tizennyolcadik, Szombathelyen a harmadik üzletét nyitotta meg a Trend Optika Csoport. Nagyidai Zoltán cégtulajdonos lokálpatriótaként fontosnak tartotta, hogy a központban, a vasi megyeszékhelyen alakítsák ki az országosan is egyedülálló optikát. – Ez nem is üzlet, hanem szalon, amely Párizs vagy London főutcáján is megállná a helyét – fogalmazott megnyitó beszédében Hende Csaba országgyűlési képviselő. Az Országgyűlés alelnöke gratulált a magas színvonalú munkához és örömét fejezte ki, hogy Szombathelyen talált otthonra a 300 négyzetméteres, prémium minőségű szemüvegeket árusító, luxus szolgáltatásokat kínáló üzlethelyiség.

 

A szalonban mintegy ezer világmárkájú szemüveg közül választhatnak az érdeklődők, a csúcstechnológiájú gépeknek köszönhetően pedig néhány perc alatt pontos diagnózist kaphatnak. A kétszintes üzlet emeletén konferenciaterem és vizsgáló helyiségek is helyet kaptak. A cégcsoportban mintegy százan, az új Fő téri üzletben öt szakember dolgozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában