HIRDETÉS

2019.03.25. 15:11

Újabb márkával bővült a Truck-Repair Kft!

A budapesti székhelyű <a href="https://truckrepair.hu/">Truck-Repair Kft.</a> szombathelyi telephelye, IVECO és a Mercedes-Benz hivatalos márkaszervizeként működik. 2019. márciusában újabb márkaszerviz képviseleti jogokra szerződött, így már hivatalos FORD teherautó szervizként is várja ügyfeleit.

 

Javító bázis elemeként megtalálható nyolc javító állás, egy komplett karosszéria és fényező műhely, tehergépjármű mosó és kijelölt tachográf laboratórium. A személyautótól a mezőgazdasági járművekig foglalkoznak műszaki vizsgáztatással. Napi szintű képviselt márkák gyári alkatrész ellátása, így a garanciális és biztosítós káresetek javítása is gördülékeny.

A vállalkozás szervezeti felépítése úgy került kialakításra, hogy minél rugalmasabban és hatékonyabban tudjanak reagálni az ügyfelek igényeire, a legfrissebb gyári diagnosztikai műszerek használatával. A munkatársak folyamatos szakmai képzésekben vesznek részt.

„Büszkék vagyunk, hogy szakembereink jelentős része több mint 25 éve dolgozik velünk. Célunk egy olyan üzleti modell megvalósítása, amelyben az ügyfél maximális elégedettsége mellett a munkatársak egy jól működő csapat részesei lehessenek.

Hisszük, hogy ezek elengedhetetlen alkotó elemei a jövőbeni terveink megvalósításának.„

GYERE ÉS CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! – szakképzett autószerelő és autóvillamossági munkatársak jelentkezését várjuk –

Cím: 9700 Szombathely, Sárvár utca 56.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában