hirdetés

2018.09.10. 18:41

Vásárolja meg Falco Bérletét!

A bérletvásárlók között egy Samsung 32'' LED televíziót sorsolunk ki, a SEBO műszaki szaküzlet felajánlásából!

vaol.hu

Bérleteink minden hazai bajnoki alapszakasz, középszakasz és a rájátszás mérkőzéseire, illetve a FIBA Europe Cup első csoportkör hazai mérkőzéseire érvényesek, ezért a bérletáraink változtak.

Szombathely MJV. Önkormányzatának kezdeményezésére 2018/2019 szezon közben bevezetjük az online jegyértékesítést. Ennek következtében a galériára szóló bérletek is helyre szólóak lesznek.

A tavalyi bérleteseknek a helyét 2018 szeptember 28.-ig tartja fent a klubvezetés.

A szurkolók a szezonális bérletekhez hozzájuthatnak az Arena Savaria II. emeleti Falco irodájában 2018. október 5-ig, munkanapokon 10 és 12 óra illetve 14 és 17 óra között.

További fontos információk:

A bérletek vásárlásához felhasználható az ERZSÉBET Ajándék, Sport, Szabadidő (Papír alapú) utalvány, valamint a szombathelyi lakosoknak a Szent Márton kártya. Szent Márton kártya felhasználása: A kártya kizárólag a kártyán szereplő jogosult részére biztosítja a Szombathely MJV 15/2014.rendelet szerinti kedvezmény igénybevételét. A kártya kizárólag érvényes személyi igazolvánnyal, vagy vezetői engedéllyel, vagy diákigazolvánnyal, vagy útlevéllel együtt használható fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában