HIRDETÉS

2018.11.21. 12:14

Xbody Székesfehérvár

Országban csak nálunk próbálhatod ki a vezeték nélküli páros Xbody Actiwave edzést!

Az Xbody az EMS (elektromos izomstimuláció) technológia alkalmazása révén lehetővé teszi, hogy ne kelljen, órákat az edzőteremben töltenünk és mégis megvalósuljanak a súlyzós edzéseket jellemző pozitív élettani hatások szervezetünkben.

Segítséget nyújt nekünk izmaink tónusának javításához, a csontritkulás és időskorú izomvesztés elkerüléséhez, az izom erejének növekedésével ízületeink kollagén termelésének fokozódásához, valamint élvezhetjük a jól végzett munka gyümölcsét is, a 24-48 órás utó zsírégető hatást! Arról már nem is beszélve, hogy jelentősebb izomtömeggel megáldva testünk egy valódi kalóriaégető gépezetté, kemencévé változik, mely hosszútávon garantálja számunkra az egészséges külsőt és jó megjelenést!

 

Az XBody ma a legkorszerűbb elektromos izomstimulációs edzésforma!

Működésének alapja az úgynevezett EMS technológia, amely intenzív izommunkára ösztökéli a testet. Ez hasonlít egy súlyzós, ellenállással végzett edzésre, ám annál rövidebb idő alatt, ízületi terhelés nélkül, a felszíni és mélyizomzat egyidejű stimulálásával dolgoztatja meg az izmokat. A gép pontos és biztonságos, a különleges elektródák rendkívül hajlékonyak, így kiválóan simulnak a testre, az aranyozott csatlakozóknak köszönhetően az impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem az elektróda teljes felületén, egyenletesen áramlik.

A módszer az élsportban, az orvosi rehabilitációban, a prevencióban és a mindennapi edzésekben ugyanúgy alkalmazható, és mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy olyan teljesítményt produkáljon, ami máskülönben csak sokévnyi megfeszített munkával érhető el.

Minden edzést, a kitűzött célok elérése érdekében, képzett személyi edzők felügyelnek, egyéni terhelhetőséget figyelembe vevő személyre szabott edzéstervvel.

Xbody Székesfehérvár edzői büszkék arra, hogy a Fehérvár Szépe versenyzői nálunk készültek a versenyre, élsportolók, Fehérvár táncosa versenyzői, is velünk edzenek.

Természetesen páros edzés lehetőségét kihasználják családok, barátok, az így szerzett motiváció sokat segít a célok elérésében.

Vendégeink minden korosztályból élvezik az edzés hatékonyságát és hangulatát. Maximálisan testreszabott edzések révén mindenki vidáman és eredményeire büszkén válaszolja ismerőseinek: Igen, ez az Xbody!

A cikkre hivatkozva minden vásárolt bérletből 10%-ék kedvezményben részesülsz.

Xbody Székesfehérvár, Székesfehérvár Távirda u.9. Bejelentkezés: 06-30-622-2415

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában