támogatott tartalom

2021.09.20. 11:57

ZÖLD MAGAZIN A VAS NÉPÉBEN!

Zöldenergia, fenntarthatóság, környezetvédelem – napjaink talán legaktuálisabb trendjei. S nemcsak időszerűek, hanem lassan megkerülhetetlenek is, legyen szó az otthonunk, lakókörnyezetünk kialakításáról, a mindennapi közlekedésről, a szolgáltatásokról.

VN

Az éghajlatváltozás, az elmúlt hónapok járványhelyzete rávilágított arra, mennyire fontos valamennyiünk számára a fenntarthatóság, s hogyan változtatják meg fokozatosan, de egyre gyorsuló ütemben az életünket a zöld innovációk, a technikai újítások. A nemrég még távolinak tűnő lehetőségek mára valósággá váltak, a zöld energia éppúgy a mindennapi életünk része, mint a környezetbarát termékek hatalmas választéka.

A Vas Népe Zöld magazinjának célja, hogy bemutassuk azon cégeket, vállalatokat, szolgáltatókat, kereskedőket, amelyek tevékenységükkel, termékeikkel hozzájárulnak a környezettudatos életmód kialakításához.

A kiadványunkkal szeretnénk elősegíteni az együtt gondolkodást és a közös cselekvést az olvasóinkkal, utat mutatni a zöld megoldások sűrűjében – s ezzel egy kicsit hozzájárulni ahhoz, hogy a környezetünk a jövőben is élhető hely legyen.

 

ÍZELÍTŐ A MAGAZINUNK TARTALMÁBÓL:

- E-autók és e-motorok: olcsó fenntartás és extra élmény

- Vegyszerek nélkül is ragyog a lakás

- Zöldenergia: hatékony, de nincs ingyen

- Háztartási gépek: már élnek az új energiacímkék

- Háromgenerációs programokkal vár a győri zöldexpó

- Divat, vásárlás, háztartás: zöld trendek

 

Keresse a szeptember 25-i, szombati Vas Népe előfizetői és áruspéldányaiban!

A kiadvány ingyenesen kerül az előfizetői példányokba, az újságárusoknál pedig a megszokott 200 Ft/db áron vásárolható meg a Kisalföld a melléklettel együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában