Prémium magazin

2017.04.11. 11:42

Női szerepekről, televíziózásról - Jakupcsek Gabriellával Prémium esten a Krúdy klubban

Szombathely – Ismét telt ház fogadta a Prémium magazin bemutatkozó estjét a Weöres Sándor Színház Krúdy klubjában.

PLT-rendezvény

A Prémium Premiernek ezúttal Jakupcsek Gabriella volt a vendége, akinek népszerűségét jelzi, hogy ezúttal is pótszékezni kellett a teremben, annyian regisztráltak a PLT által kiadott magazin rendezvényére.

Az est másik vendége Kiss Katalin, a MAM Hungaria Kft ügyvezető igazgatója volt, s miután a beszélgetést Kovács Ágnes, a Prémium szerkesztője vezette, így három hölgy került ezúttal a pódiumra, illetve ült a kanapéra. A közönség soraiban viszont nemcsak hölgyeket láttunk, de jócskán urakat is, sőt rajongókat mindkét nemből. Megkerülhetetlen volt a kérdés Jakupcsek Gabriellához, hogy miután korábban ötszáz adást is megért közkedvelt műsorát elveszítette, egy másik csatornán futó hat részt megélt műsorának befejezését kudarcnak tekinti-e?

A műsorvezető elmondta, hogy a sorozatot eleve ennyi részre tervezték, így vállalta, és egyáltalán nem bánta meg, nagyon sokat tanult, tapasztalt a forgatások során. Ugyanakkor tisztában kell lenni azzal is, hogy hasonló műsort ma már nehéz forgatni Magyarországon, nagyon kevés olyan jelentkező van, aki a konfliktusokat felvállalja, és intelligensen tudja kezelni. Jakupcsek Gabriella beszélt a látszólag későn vállalt, újabb anyaságáról is, hogyan fogadta szűkebb és tágabb környezete.

Arról, hogy ő maga hogyan élte meg mindezt, és milyen erővonalak mentén szervezte újjá az életét, könyve is jelent meg. Ezen a ponton kapcsolódott be a beszélgetésbe Kiss Katalin, aki női vezetőként, anyaként sok mindenben hasonlóan látja világot. Jakupcsek Gabriella elmondta azt is, hogy személyesen is nagy fantáziát lát a team cochingban, a menedzsment és a vállalati kultúra alakításában, a családbarát munkahelyekben, és abban a közegben, amelyben a munkavállaló nemcsak munkaerő.

 

A műsorvezető beszélt a jelenkori televíziózás problémáiról is, a bőség zavaráról, a műsorkészítés örömeiről és nehézségeiről is. Konkrét terve jelen pillanatban nincs, viszont a könyvét mindenképpen folytatni szeretné, hiszen a történetnek, s nem csak az olvasók szerint, még egyáltalán nincsen vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!