Prémium magazin

2017.01.19. 10:33

Szörényi Levente lesz a Prémium est vendége

Szombathely - A legendás Illés zenekar frontembere, Szörényi Levente lesz az egyik vendége a Prémium magazin téli lapszámát bemutató estnek. A programnak ezúttal is a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubja ad otthont január 30-án, hétfőn este hat órától.

Kelemen Attila

Mint ismert, a magazin stábja minden lapszám megjelenését követően találkozóra hívja az olvasókat, hogy személyesen is ajánlja a kiadványt. Az érdeklődők ezúttal is találkozhatnak a Prémium készítőivel, és megismerhetik annak tematikáját.

Erre az estére is népszerű vendégek érkeznek a színházba. A pódiumbeszélgetés résztvevői Stekovics Gáspár képzőművész, fotográfus, Szörényi Levente zeneszerző, és Szyksznian Wanda grafikusművész lesz. A három alkotót nemcsak a művészet iránti elköteleződés, de szoros barátság fűzi egymáshoz.

Szyksznian Wanda csodálatos lemezborítóit minden Illés-rajongó ismeri, a zenekar frontemberét pedig ebben az országban senkinek sem kell bemutatni. Stekovics Gáspár mindkettejüket fotózta, és ezen az esten nemcsak a hivatalos szereplésekről mesélnek, de életükről, terveikről, vágyaikról is.

A beszélgetés Kovács Ágnes, a magazin szerkesztője vezeti. A rendezvényen fellép Fekete Linda, a Weöres Sándor Színház színésznője, aki a téli lapszám borítóján szerepel.

A belépés ingyenes, a részvételhez regisztráció szükséges az alábbi címen: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!