buli van!

2017.10.13. 14:00

Buli van! Ide érdemes ellátogatni a szórakozni, bulizni vágyóknak

PUF koncert, Stand up comedy, sörfesztivál és elektro party is vár ránk a hétvégén.

Gyuricza Ferenc

 

SZENTGOTTHÁRD Stand up comedy estet tartanak

a Pannon Kapu Kulturális Egyesület szervezésében október 20-án, azaz jövő pénteken este hét órától a szentgotthárdi színházban. A humorest egyik közreműködője a képünkön is látható Somogyi András, de jön még Lórán Barnabás, azaz Trabarna, illetve Tóth Imre, alias Bruti. A fellépőkhöz Kardos Horváth János is csatlakozik: ő klubkoncertjével szórakoztatja majd a közönséget.

Egy előzetes lemezbemutató koncert

SZOMBATHELY Idén tavasszal a Kőbányai Zenei Stúdió növendékeiből alakult az a The Pontiac nevű formáció, amely a blues, a rock és a pop stílusjegyeiből rakja össze saját zenéjét. A Nagy Barnabás gitáros-énekes, Zákányi Benedek basszusgitáros, Kiss Péter gitáros és Süli Tamás dobos alkotta

A karrier összegzése

SZOMBATHELY A magyarországi alterpop színtér egyik legpatinásabb zenekara, az énekes-gitáros Lecsó, vagyis a Kiscsillagból is jól ismert Leskovics Gábor vezette Pál Utcai Fiúk ad koncertet ma este a Végállomásban. A PUF több mint harminc éve állandó résztvevője a hazai fesztiváloknak, folyamatosan koncertező zenekara a hazai kluboknak, az ország nyugati szegletében pedig különösen népszerűek. Ezúttal egy karriert átfogó programmal érkeznek, amelyben az 1990-es Ha jön az álom... című bemutatkozó album dalai éppúgy helyet kapnak, mint a nagy slágerek: A bál, Fiatal lányok, Szerelemharc, valamint a legutóbbi album, a Legelő szerzeményei. És persze az új dalok, mint a Balatonszepezd vagy az Ember a parton sem maradhatnak ki belőle. Az este nyolckor kezdődő koncert vendége a helyi Eticatt lesz.

A legnagyobb rockslágerekkel

Programajánló

ROCKABILLY Szombathelyen, a Mojo Clubban ma este kilenctől a rockabilly-t játszó Tom White & the Mad Circus zenekar lép színpadra.

GÓLYÁK Szombathelyen, a Romkertben DJ Roland és Fizboh lesznek a ma esti gólyaavató afterparty hangulatfelelősei.

MULATÓS Szombathelyen, az X.A. Dance Clubban ma este Darvas Vili énekel a vendégeknek. Holnap ugyanott DJ Joke szolgáltatja a zenét.

BLUES Szombathelyen, a Bohémban holnap este nyolctól egy ukrán blues-rock zenekar, a The Heavy Crawls és a helyi Tuan Limited ad koncertet.

PARTY Szombathelyen, az egyetemi Campus Clubban jövő szerdán este Rico és Miss Mood lép fel.

PINCEKLUB Sárváron, a Nádasdy-vár pinceklubjában ma este fél kilenctől egy jáki zenekar, a Háklár Banda, valamint a budapesti The Pontiac mutatja be dalait.

ŐSZI Rábapatyon, a Dr. Lupó hagyományos őszi rendezvényén holnap délután háromtól Kis Grofó, vasárnap délután kettőtől Enriko és Ramóna, míg háromtól Zoltán Erika lép színpadra.

Örömzenélt mestermű

Négy, egymástól markánsan elkülöníthető zenei gyökerekkel és muzikális háttérrel rendelkező zenész fogott össze 2009-ben, hogy létrehozza azt a projektet, amelyet joggal tart a zeneértő közönség a XXI. század egyik csodájának. A Black Country Communion idén már a negyedik albumával jelentkezett, és tovább folytatják a megkezdett utat: laza örömzenélésként olyan változatos anyaggal jelentkeznek, amilyenre kevés példa akad napjainkban. Nincs erőlködés, noha az előre beharangozott ígéreteknek megfelelően egy szikárabb, karcosabb dalgyűjtemény került ki a kezük közül, de a szó valódi értelmében vett mestermű.

Hogy ne csak sör folyjon

SZOMBATHELY Háromnapos sörfesztiváli program kezdődik ma a vasi megyeszékhelyen, a Történelmi Témaparkban. A nagyszabású gasztrokulturális rendezvényen remek könnyűzenei előadók is színpadra lépnek, így ma este héttől például a Republic játszik, utána pedig DJ Shepherd keveri a zenét. Holnap este nyolctól retro-program lesz többek között az UFO és a Happy Gang közreműködésével. Vasárnap este nyolctól pedig a képünkön is látható Wellhello ad fesztiválzáró koncertet, míg előttük a helyi Újvilág Utca zenél. A délutánok folyamán szintén lesznek zenés programok: mindhárom nap hangulatos sramlizenekarok szórakoztatják majd a jelenlévőket.

ELEKTRO HAJNALIG

Hajnalig tartó elektro est lesz holnap a szombathelyi Escape klubban: Haazy és Francis Horys zenél.

BULIVAN

A nyugat-dunántúli régió egyik legismertebb lemezlovasa,

DJ Whitenegro pakolja az ütemeket ma este a szombathelyi Bánya Café & Barban, ahol péntek 13-a lévén, Fekete Macska Party várja

a szórakozni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!