Programtipp

2019.09.18. 14:00

Ősszel is vár Burgenland!

Változatos programokat kínál a szomszédos tartomány az őszi hónapokban is.

Lakosi Gabriella

Eisenstadt/Kismarton

Szeptember 11-22. között Határok! Határok? a mottója az idei Herbstgold őszi fesztiválnak a kismartoni Esterházy-kastélyban. A programsorozat klasszikus, jazz-, balkáni, illetve roma zenei koncerteket kínál, a Pan’o Gusto fesztivál kulináris élvezeteivel és a történelmi helyszín hagyományaival összekapcsolva. Szeptember 20-án, pénteken 17 órától a Magyar Melódia című darabot nézheti meg a közönség. Szeptember 21-én, szombaton Haydn-maraton lesz, a vasárnapi zárókoncert pedig 22 órakor kezdődik.

Az Eszterházy-kastélyban még tart a zenei fesztivál
Fotó: VN/Herbstgold.at

Heiligenkreuz/Szentkereszt

Szeptember 20., péntek 19.30 Gernot Kulis Herkulis estjét rendezik meg. A férfi egyike Ausztriában a legnépszerűbb komikusoknak: évek óta szórakoztat stand-up komédiájával. Első szólóprogramja, a „Kulisionen” minden rekordot megdöntött 250 000 látogatóval.

Tatzmannsdorf/Tarcsafürdő

Szeptember 21-22., szombat-vasárnap A Joseph Haydn téren zajló piac egész hétvégén változatos élményeket kínál. Házi tészta, libaspecialitások, őzkolbászok, sajtok, lekvárok, chutneyk, likőrök, pálinkák, borok várják az érdeklődőket. Az idei év újdonsága: egy nagy bemutató művészeti kézművesek és amatőr művészek közreműködésével. A belépés ingyenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!