Programtipp

2020.02.15. 07:00

Gyermekkarnevál és A dzsungel könyve

Kézműves-foglalkozáson, koncerten, színházi előadáson vehetnek részt azok, akik Ausztriába, Eisenstadtba és Oberschützenbe látogatnak a következő napokban, hetekben. Nemcsak a felnőtteket várják szórakoztató produkciókkal, a gyermekek látványos táncos-zenés cirkuszi show-val búcsúztathatják a telet.

Vas Népe

A da Blechhauf’n február 28-án lép színpadra

Fotó: einbezirk.at

KISMARTON/EISENSTADT

Február 16-án, vasárnap 10 órától kézműves-foglalkozásra várják az érdeklődőket a Landemuseum Burgenlandba. A résztvevők a kosárfonás rejtelmeit sajátíthatják el. Akik most vasárnap nem érnek rá, ám szeretnének részt venni a programon, egy héttel később, február 23-án is részt vehetnek a foglalkozáson.

Február 23-án, vasárnap 14 órától rendezik meg a Kultur Kongress Zentrumban a Színes gyermekkarnevált, élő show-előadással: Lilli Glitzerei és Pauli Plappagei várja a kicsiket az év legviccesebbjeként hirdetett báljára. A látványos táncos-zenés cirkuszi show-ban a fellépők varázslatos víz alatti világba vezetik a látogatókat Dana, a gyöngyök királynője vezetésével.

Február 24-én, hétfőn 16 órától a Kultur Kongress Zentrumba hívják a gyermekeket: a német nyelvű előadáson a Dzsungel Könyvének musical változatát viszik színre.

Február 28-án, pénteken koncertet ad a Kultur Kongress Zentrumban a da Blechhauf’n. Az osztrák héttagú fúvószenekar megalapításának 20. évfordulóját ünnepli Deschawüh című koncertjével.

A da Blechhauf’n február 28-án lép színpadra
Fotó: einbezirk.at

FELSŐLÖVŐ/OBERSCHÜTZEN

Február 28-án, pénteken Nyolc nő címmel mutatnak be krimikomédiát a Kulturzentrumban: a történet egy francia kisvárostól pár kilométerre található hegyvidéki házban játszódik, ahol egy arisztokrata család tagjai gyűlnek össze, hogy együtt töltsék a karácsonyt. A legidősebb lány hazatérését várják, amikor a békés idillt egy sikoly zavarja meg: gyilkosság történt, késsel támadtak a ház urára. A családtagok – a házigazda anyósa, felesége, húga, sógornője, lányai és két alkalmazott – külső segítségre nem számíthatnak az elkövető kiderítésében, ugyanis az épületet elzárta egy hatalmas hóvihar a külvilágtól. Maguk kezdenek nyomozásba, hogy kiderítsék, ki volt a tettes, aki vélhetően köztük van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!