jubileumi vármeeting

2021.08.06. 07:00

Vasárnapig dübörög a motorostalálkozóval egybekötött rockfesztivál Sárváron

A huszadik Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál csütörtökön este kezdődött meg a Nádasdy-vár udvarán. Négy nap, rengeteg fellépő, szombaton 13 órától: a hagyományos felvonulás.

VN

Fotó: VN-archív

A szervezők tavasz óta bíztak abban, hogy az augusztusi négy napot nem viszi el a koronavírus-járvány. Így is lett. Csütörtökön este elstartolt a fesztivál. A program szerint ma estére a színpadra várják az I’m Dorothy zenekart (18.15-től), aztán következik az Alvin és a Mókusok, a Tankcsapda és a Bad Ferro. Szombaton 13 órától motordübörgéstől lesz hangos a környék: indul a felvonulás. Az esti koncertmenüben szerepel a Road és a Pokolgép is.

A vasárnap vendégei között pedig megtaláljuk a Kowalsky meg a Vega zenekart. A kínálatra senkinek nem lehet panasza, egészen biztos, hogy az összes szelíd motoros talál kedvére való zenekart, koncertet. Sárvár különben is a feltöltődés városa: a begyűjtött élmények után szétröppennek a motorosok is, nyilván azzal a felkiáltással, hogy: jövőre veletek – ugyanitt! De most még: dübörög a vármeeting.

Kiemelt képen: Szombaton újra motorosok gördülnek végig a városon: megkezdődött a jubileumi vármeeting

További programok:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/osszegyujtottuk-hogy-milyen-programok-varjak-vas-megyeben-a-kovetkezo-napokban-2-5175176/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!