Program

2021.10.02. 07:00

Újra szól a Lamantin – Szombaton este jazz és swing a Bartók Teremben

Az Improvizatív Zenei Műhely egy év kihagyás után ismét megrendezi a Lamantin Jazz Fesztivált október 2-án, szombaton 18 órától a Bartók Teremben, természetesen egy hozzá kapcsolódó táborral, amelyre előzetesen kell bejelentkezni.

Merklin Tímea

Fotó: VN/Improvizatív Zenei Műhely

A jazzprogram már évek óta nagy sikernek örvend a zenei irányzatot kedvelők körében, az idei szám szerint a 21. fesztivál lesz. Nemcsak szórakoztató, de szakmai jelentőségű esemény is egyben, a fellépők között hazai és szomszédos országból érkező hírességek is lesznek, jazz- és blues­zenészek egymást váltják a színpadon. A zenei programok mellett képzőművészeti és gasztronómiai eseményekre is számíthatunk.

Az idei fellépők: a Modern Art Orchestra és Brian Charette orgonista, zongorista és zeneszerző, aki a New York-i jazzélet aktív résztvevője; a Binder Quartet, amely Blumenseele címmel ad lemezbemutató koncertet; a Bopcorn Quartet, amelyben Urbán Orsi vendégszerepel, aki kötetlen énekléssel egészíti ki a swing-jazz melódiákat.

Kiemelt képünkön: A sztárvendég: Brian Charette

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!