programajánló

2018.07.06. 10:40

Buliban gazdag hétvége vár a vasiakra – Az időjárás is (majdnem) nekünk kedvez

Bükön, Körmenden és Szentgotthárdon is koncertek várják az érdeklődőket a hétvégén. Rábapatyon Vesszős Fesztivál, Szombathelyen pedig Food Truck Show lesz. Mutatjuk a kínálatot:

vaol.hu

  • 5-7: Vasmarock Piknik Körmenden: ez lesz az első éve. A Junkies-zal, Depresszióval, Kárpátiával és a Leander Kills-szel készülnek a bemutatkozásra.
  • 6-7: Hopplá Fesztiván Szentgotthárdon: A kétnapos őrület érdekessége, hogy a helyi (szentgotthárdi) lakosoknak kedvezményesen árusítják a bérletet, s olyan nagy nevek lesznek itt, mint a Road, a Lord vagy a P-Mobil.

  • 6-a : VII. Etno-Folk Forgatag a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum parkolójában

  • 15.00 Holló Együttes gyermekműsora (Gyógy- és Élménycentrum) ,18.00 Tímár Sára és zenekara, Sebő Együttes, 19.30 Muzsikás Együttes, 21.15 Szabó Balázs Bandája

    23.00 DaWhy. A fellépők mellett :kézműves vásár, termelői piac, kézműves- és történeti játszóház!

  • 7-e: XXVIII. Aratóünnep a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum parkolójában : Kézi kaszás arató bemutató, színes felvonulás Bükről Bükfürdőre , kézműves várás, játszóház, termelői piac várja a látogatókat. Műsor: 15.00 Ünnepi ökumenikus istentisztelet a Katolikus templomban 15.30 Aurevoir zenekar (Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum területén) 16.00 Színes felvonulás hintókkal, lovas kocsikkal Bükfürdőre 17.00 Ünnepélyes megnyitó 17.30 Kézi kaszás aratóbemutató 19.00 Folklórműsor a budapesti Kincső Néptáncegyüttessel 20.45 KFT koncert22.30 Aratóbál a Spontán Együttessel
  • Szombathely. Fő tér: július 6-8. (péntek–vasárnap) Food truck show. Kézműves ételek és italok, street art show először Szombathelyen. Az ország legfinomabb járműveinek országjárásából természetesen Szombathely sem maradhat ki.
  • Rábapaty. Liget tér: július 6-8. (péntek–vasárnap) VIII. Patyi Vesszős Fesztivál. Pénteken 13 órakor Czöndör József Emlékverseny, Polgárőrök főzőversenye. 17 órakor fesztivál beharangozó. 20 órakor Mokka Tribute Band. 22 órakor Apex buli. Szombaton 9 órától Mikovics Csaba Emlék főzőverseny. Lovagi torna, bajvívás, toborzó, betyártalálkozó, kézműves vásár, fogatozás. Kosárfonás bemutatása. 21 órakor fáklyás felvonulás. 21.30-kor tábortűz. 22 órakor Teqila buli. Vasárnap 8 órakor petanque verseny. 9 órától halászléfőző verseny, kispályás focikupa, toborzó, haditechnikai kiállítás, akadálypálya-járőrverseny.
  • Nem csak a hétvégi programok érdekelnek? Csütörtökönként frissülő heti kínálatunkat ITT, július havi összefoglaló programlistánkat ITT, a nyárra vonatkozót pedig ITT érheted el.

    Forrás: met.hu Illusztráció: Gulyás Regina Olimpia/ vaol.hu

    Az időjárás főként szombaton és vasárnap kedvez majd azoknak, akik részt szeretnének venni valamelyik programon. Bár pénteken is meleg lesz, akkor mindegyik településen számíthatunk esőre, igaz, nem az esti órákban. A legtöbb csapadékot Körmend kapja kora délután.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!