mindenki kedvére

2018.04.13. 17:25

Ezek lesznek a hétvége legjobb programjai Vas megyében

Számos kiváló programot tartogat a hétvége a Vas megyeiek számára. Íme:

vaol.hu

A kisgyermekes családok és a bulizni vágyók egyaránt megtalálhatják számításukat. Több koncert, kézműveskuckó a Vasi Skanzenben remek hétvégi fesztivál is vár ránk.

04. 13. PÉNTEK

Szombathely, Agora – Művelődési és Sportház: április 13-án, (péntek) 19 órakor a 15 éves Kowalsky mag a Vega jubileumi turnéja. Vendég: No Sugar.

Szombathely, Öntöde Gasztro (Géfin Gyula u. 22.): 21 órától Prokofjev koncert.

Szombathely, Végállomás Klub: 20 órakor a Nyughatatlan érkezik a Végállomásba. A zenekar Johnny Cash életéről készült játékfilmről kapta a nevét. Eddig három lemezt adtak ki, a 2016-os Földobom tavaly aranylemez lett.

04.14. SZOMBAT

Szombathely, Agora–Savaria Filmszínház: 19 órakor Kiscsillag koncert.

Szombathely, Végállomás Klub: 20 órakor a hazai thrash metal színtér zászlóshajója, a Moby Dick adja tavaszi koncertjét. Vendég egy soproni metal formáció, az Innistrad.

Szombathely, Agora – Művelődési és Sportház: 9–12 óráig Kézműves kuckó. Téma: szélcsengő.

Szombathely, Agora – Művelődési és Sportház: 8–12 óráig, újra várja az érdeklődőket a Hacuka közösségi vásár. Az árusok minőségi női- és férfiruhákat, ékszereket, különböző kiegészítőket, gyerekruhákat, játékokat, lakásdekorációs kellékeket, mindenféle, a saját háztartásukban már feleslegessé vált hasznos holmit kínálnak. A használt áruk mellett számtalan új árucikk, illetve saját készítésű ékszer és ajándéktárgy is megtalálható a standokon. A kisgyermekes családokat pedig külön játéksarok várja, ahol ezúttal fakanál huszárokat készíthetnek a gyerekek.

Kőszeg, Jurisics-vár, lovagterem: 18–21 óráig III. Kőszegi Bor-Korzó. Városi Borverseny eredményhirdetése, Hölgyek Bora díj átadása. A Szőlő Jövésnek könyve digitális változatának bemutatása.

Szombathely, Skanzen: Szent György-napi vásár

04.15. VASÁRNAP

Szombathely, Agora – Művelődési és Sportház: 11 és 15 órakor Halász Judit – Csiribiri koncert.

Szombathely, MMIK Mesebolt Bábszínház kamaraterem: 10 órakor Mosonyi Alíz: Szekrénymesék – zenés játék bábokkal, egy szekrényben, a Ziránó Színház vendégelőadása, melyre 4 éves kortól várják a gyermekeket.

Szombathely, Skanzen: Szent György-napi vásár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!