programajánló

2020.08.21. 07:00

AlteRába helyett Körmendi Nyár

Körmendi Nyár 2020 néven az Alterába fesztivált helyettesítő, egész nyarat betöltő programsorozatot hirdetett a fesztivál szervezője, Hegedüs László „Hege”.

Polgár Patrícia

2019.06.28. Sopron 27. Telekom VOLT Fesztivál A fesztiválon öt nap alatt körülbelül 200 program várja a látogatókat. 3 Nap. Fotó:Mészáros Mátyás MM Kisalföld képen: Anna and the barbies Pásztor Anna

Fotó: VN

A koncertek sorát a Hooligans nyitotta, a sorozat egészen a szeptember 11-ei hétvégéig tart. Ekkorra családi, főleg gyermekeknek szóló rendezvényekkel készülnek – egyfajta zárásaként a nyárnak.

Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén öt napon át volt és lesz miért kilátogatni a Rába Szabadidőcentrumba. Augusztus 19-én Rába parti Retro Partin mulathattak a nosztalgiázni vágyók Dévényi Tiborral és DJ Dominique-kal, huszadikán pedig a Soulwave koncertezett. Ma 19.45-től Kóbor Zsóka és Polgár Patrik, majd 21 órától a Punnany Massif lép színpadra. Szombaton 20 órakor Pál Kriszti akusztikus koncertjét hallhatják, majd 21.30-tól zenél az Anna and the Barbies. Utána Alter-After bulin mulathatnak a kitartóbb zenekedvelők. – Az idei nyár számunkra a zeneiparban dolgozók megsegítéséről szólt. Most nem a saját bevételeink gyarapodását kell nézni, jelenleg az az időszak van, amikor a zenészek szorulnak a segítségre. Reméljük, ha elmúlik a vírushelyzet, ők is visszasegítenek valamilyen formában – tette hozzá a fesztiválszervező.

Mi pedig azt tehetjük hozzá, hogy a közönség azzal tud segíteni, ha él a felkínált lehetőséggel és meghallgatja az előadókat. Ezzel nemcsak nekik segít, hanem önmagának is, hiszen jól érzi magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!