online kultúra

2020.04.17. 14:00

Maradj Otthon! fesztivál vasiakkal

Számos hazai, könnyűzenei koncerteknek helyet adó létesítmény, fesztiválszervező és előadó összefogásából jött létre a Maradj Otthon! fesztivál, Magyarország legnépszerűbb előadóinak bevonásával.

Polgár Patrícia

Budapest, 2019. május 30. Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertje a belvárosi Erzsébet téren 2019. május 30-án. Az est bevételét az autizmussal élőket támogató Út a Mosolyért Alapítvány célkitűzésére, az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozására ajánlották fel. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Vas megyeiek is találhatók a szervezők sorában: az Alterába Fesztivál, a Gencsapáti Művelődési Ház és Könyvtár, a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál, a Gencsi Söprű Néptáncfesztivál, a Nádasdy Történelmi Fesztivál és Szombathely város.

A fesztivál következő eseményén ma délben Steiner Kristóf és párja, Nimrod Vesztegzár Vendéglőjébe tekinthet be az érdeklődő. Az élő főzőcskékhez a Maradj Otthon Fesztivál felületén bárki csatlakozhat.

A Road Movie következő epzódjában, vasárnap 18 órakor Till Attila mellett Rúzsa Magdi tűnik fel
Fotó: Mohai Balázs / MTI

Április 19-én, vasárnap a tavaly indult Road Movie sorozat következő epizódjának premierjével jelentkezik Till Attila. A sorozatban a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Ezekhez készült egy-egy önálló riportfilm is, melyekben Tilla és az előadók közösen mutatják be az érintett helyeket, virtuálisan körbejárva az országot. A legújabb epizódot Rúzsa Magdi közreműködésével, vasárnap 18 órakor tekinthetjük meg a fesztivál közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!