programajánló

2021.06.25. 07:00

Nagy szívvel startolt a színjátszó fesztivál

Nagy szívvel, nagy lélekkel startolt az idei Nemzetközi Színjátszó Fesztivál.

VN

20210514 Csehimindszent Különleges irodalomóra Csehimindszenten Képen: Csehimindszenten rendkívüli irodalomórán játszott részleteket Bajor János színész. A képen Gergye Rezső rendezővel. Fotó: Szendi Péter SZP Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Június 25-én, pénteken 16.30kor a Cimbaliband és Horváth Alexandra koncertje lesz a rendezvénysátorban, 19 órakor Jean-Paul Sartre: Zárt tárgyalás című drámája a színházteremben. 21 órától Harold Pinter: Az étellift című darabját játssza a Prospero Színkör a sátorban. (Ugyanez Andrásfán szombaton 19 órától.)

Június 26-án, szombaton 10 órakor Csáth Géza: Fekete csönd című drámáját az AHA Színpad mutatja be a színházteremben. 11 órakor Móricz Zsigmond A világ végén már szép és jó című művét a Bütyök Színjátszoda és a Monori Lilik adják elő a színházteremben. 14 órától Csak a szívem érzi címmel játszik a Felhőjárók Mozdulatszínház a színházteremben. (Ugyanez Csehimindszenten aznap 17 órától.)

15.30-tól Kaló Flórián: Négyen éjfélkor című darabját játssza az S.K. Társulat a sátorban. 17 órától Machiavelli-Háy: Mandragóra című komédiáját mutatja be a Féling Színház a sátorban. (Ugyanez Oszkóban pénteken 19 órától.) 19 órakor kezdődik Janne Teller: Semmi című kamaradrámája a Rábl Színpad és Zenei Közösség előadásában a színházteremben. (Ugyanez Alsóújlakon pénteken 17.30-tól.) 21 órától Steinweder József: A befogadott című vígjátékot játssza a békéscsabai Féling Színház a színházteremben.

Június 27-én, vasárnap 10 órától Wasserman: Száll a kakukk fészkére című darabját mutatja be a Körmend Kastélyszínház Társulat(KASZT) – a színházteremben. 11.30kor Zselenszky Tamás koncertjéhez könyvbemutató kapcsolódik, 12.30-kor lesz a nagy Kolostorölelés. 13 órakor fesztiválzárás.

Kiemelt képen: A vidéki előadások közt: A Tejút lovasa Bérbaltaváron pénteken 21 órától Bajor Jánossal, Gergye Rezső rendezésében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!