programok, rendezvények, koncertek

2018.02.09. 09:32

Nincs ötlete hétvégére? Mutatunk pár Vas megyei programot

A hideg idő sem állíthat meg abban, hogy kiruccanj a hétvégén? Segítünk megtervezni a programodat!

vaol.hu

FEBRUÁR 11. (vasárnap)

Szombathely. Végállomás Klub, Bartók Terem: február 11-én, (vasárnap) 19 órakor a Capella Savaria koncertje.

Szombathely. MMIK Mesebolt Bábszínház kamaraterem: február 11-én, (vasárnap) 10 órakor Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot, című matiné előadás, melyre 4 éves kortól várják a gyermekeket.

Szentgotthárd. február 11-én, (vasárnap) 14.30-tól városi szlovén farsangi felvonulás. A farsangolók a Lipától indulnak a fő térre.

FEBRUÁR 10. (szombat)

Szombathely. Végállomás Klub: Február 10-én, (szombat) 20 órakor a klasszikus rockzenéé lesz a főszerep, egy igazi zúzós, rockos farsangi mulatságot prezentál három remek banda, a Vadvágány, az Eve Six és a The Grudge.

Szombathely. Agora – Művelődési és Sportház: február 10-én, (szombat) 9–12 óráig Kézműves kuckó. Téma: farsangi álarc.

Agora – Művelődési és Sportház: február 10-én, (szombat) 8–12 óráig, újra várja az érdeklődőket a Hacuka közösségi vásár. Az árusok minőségi női- és férfiruhákat, ékszereket, különböző kiegészítőket, gyerekruhákat, játékokat, lakásdekorációs kellékeket, mindenféle, a saját háztartásukban már feleslegessé vált hasznos holmit kínálnak. A használt áruk mellett számtalan új árucikk, illetve saját készítésű ékszer és ajándéktárgy is megtalálható a standokon. A kisgyermekes családokat pedig külön játéksarok várja.

Csepreg. Petőfi Sándor Művelődési Ház színházterme: február 10-én, (szombat) 18.30-kor Csepreg Város Fúvószenekarának farsangi koncertje és bálja.

Kőszeg. Concordia Bál

Február 10-én 19.00 órától a Jurisics-vár Lovagtermében rendezi hagyományos bálját a Concordia-Barátság Énekegyesület.

A Concordia kórus története 1859-ben kezdődött, s a 159 év során, kisebb kihagyásokkal minden évben megrendezte hagyományos farsangi bálját. A bál célja változatlan: a kórus működéséhez szükséges bevételek megteremtése, a kórusmuzsika népszerűsítése, miközben a farsang utolsó szombatján felhőtlen szórakozást biztosítani a báli közönségnek. A bál védnöke Huber László polgármester úr. A kórus a hangulathoz illő vidám dalokkal készül. A hajnalig tartó zenét a kőszegi SPECTRUM zenekar biztosítja. Az est folyamán fellép a Vas Megyei Ifjúsági Príma díjas zongoraművész Kiss Márton.

Belépőjegyek válthatók a kórustagoknál és a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház irodájában. Információ: 94/360-113 és 06-30/939 8680 telefonszámokon.

Szombathely. Agora MSH. Szombaton is irány a Hacuka!

Szombaton megint kinyit a Hacuka közösségi vásár az Agora MSH-ban.

 FEBRUÁR 9. (péntek)

Szombathely. Végállomás Klub: február 9-én, (péntek) 20 órakor a Cloud 9+ teszi tiszteletét, vendég a Follow The Flow. A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara. Kitűnően ötvözik a legfrissebb elektronikus zenét, a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal.

Szombathely. MMIK: február 9-én, (péntek) 18 órakor a szombathelyi Waldorf Iskola 12. osztálya bemutatja Molnár Ferenc anekdotáját két felvonásban: Játék a kastélyban címmel.

Bük. Büki MSK Sportcentruma: február 9-én, (péntek) 19 órakor Asszonyfarsang. Meglepetésvendég, bulizenekar, koktélpult, tombola.

 

További programokért KATT IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!