Közel hozzánk

2018.07.04. 09:06

OHMYDEER 2018: A legmenőbb fellépőkkel készül az első magyar erdőfesztivál

Augusztus 31. és szeptember 1. között megrendezésre kerülő fesztiválnak a nagy nevek mellett a nem mindennapi helyszín ad plusz töltést. A most induló, kétnapos nemzetközi fesztivált gyönyörű környezetben, Zala megyében, a Nagykanizsa mellett fekvő Csónakázó-tó partján és az Alsóerdőben rendezik meg, ahol a populárisabb nagyszínpad mellett egy kifejezetten érdekesre sikeredett másik színpadot is összehoztak a szervezők Forest Stage néven.

vaol.hu

 

„A minőségi zene Délnyugat-Magyarországnak is jár, a muraföldi erdőség a nagyvárosiaknak is jár” – így szól a Vas megyéhez közeli fesztivál hitvallása.
A nagyszínpadon olyan fellépőkkel találkozhatunk majd, mint a Morcheeba, Ákos, Wellhello, 30y, Hősök, Szabó Balázs Bandája , Toploader. A Forest Stage is érdekel fellépőket tartogat, többek között Apparatot, illetve Wevalt is. Fellép még a Žagar, The nobody elses, Somló Dávid, Run Over Dogs, valamint a Dope Calypso is, akik .
„Murafölde Zala megye és Magyarország legerdősebb vidéke. Itt még a Vadak az urak.” Az az a központi gondolat, ami mentén haladtak az ötletgazdák. Díszlet: a Csónakázó-tó és Dunántúl legmagasabb kilátója. Nem csak a természetes környezet, de a modern technika is szerepet kap LED-ek, vetítések formájában.

Atermészetközpontúság nem csupán a helyszínválasztásban nyilvánul meg a szó szoros értelmében, de a szervezők mindent megtesznek, hogy lehetőség szerint minél több környezetbarát megoldást alkalmazzanak úgy, mint lebomló pohár, szelektív szemétgyűjtés vagy elektromos autók a fesztivál helyszínén.

A márkákat is valamelyest másképp kezeli az OHMYDEER a nagy és a kisebb fesztiválokhoz képest is: egyrészt nem szeretnének logóáradatot, de nem is zárkóznak el az olyan márkák megjelenésétől, akik nyitottak arra, hogy a molinómegjelenés helyett valami élményszerűt vagy éppen a köz számára hasznosat hozzanak létre a fesztivál kapcsán.

Az induló új, nemzetközi fesztivál augusztus végén színvonalas nyárzáró vagy őszi szezonindító hétvégi program lehet, amelyre a szervezők szeretettel várnak mindenkit a kanizsai „Fesztiválerdőben”.

Állat lesz? Vadállat.

Oh, my deer.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!