Programtipp

2020.02.13. 16:10

Szabadulószoba, vasútmodellek, legokiállítás és koncertek várják a hétvégén!

Mutatjuk, mit csinálhat, ha még nem lenne ötlete!

vaol.hu

Fotó: pixabay

Február 14. Péntek

Copy Con, hazánk egyik legismertebb reggae-ragga előadója Szombathelyre jön és hatalmas bulit tart a Végállomásban. A koncert 20 órakor kezdődik, de a korán vagy későn érkezőknek sem lesz oka panaszra, hiszen a kisteremben reggae, ska, rocksteady, dancehall selection fog szólni!

 

2020. február 14.-én, pénteken, a Tóvendéglő emeleti termében, immár 11. alkalommal tárja ki kapuit az Orient-Tál Jótékonysági Bál. Lesz itt tánc, vacsora és természetesen jótékonyság! Az est során befolyt összeget a Aranyhíd EGYMI javára ajánlják fel, míg a helyszínen igénybe vehető JÓSDA Erdélyi Rolika gyógyulását támogatja.

Oscar Afterparty a Savaria Filmszínházban!

A Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat keretében Szombathelyen is fantasztikus rendezvényeken vehetnek részt az érdeklődők. A programokra előzetes bejelentkezés szükséges!

Pénteken, a Savaria Filmszínházban az Oscar-díjas filmek kerülnek vetítésre, a filmek előtt Vágvölgyi András mond bevezetőt és meglepetésvendégek is színesítik az estét. 20:00-24: óra között pedig be lehetnek kukkantani a színfalak mögé, gépházlátogatásra lesz lehetőség.

Celldömölkön, a Kemenesaljai Művelődési Központban a kockáké lesz a főszerep.

A Kocka kiállítás és játszóház keretében saját Lego gyűjteményekből és egyéni alkotásokból nyílik tárlat, melyet pénteken és szombaton 9–18 óráig, vasárnap 9–17 óráig várják a látogatókat.

Fotó: pixabay

 

Február 15. Szombat

20 órakor a hazai ír kocsmapunk-rock legjelesebb képviselője, a Paddy and The Rats varázsol igazi, hamisítatlan ír kocsmahangulatot a Végállomásba, a vendég előadó pedig a Jolly Jackers.

A II. Kámoni Kolbásztöltő Mustra keretében több csapat is összecsap a disznóságok jegyében szombaton, a Herényiek Házában 10:00-14:00 óráig.

Az Agora Savaria MSH kicsiknek és nagyobbaknak ad lehetőséget arra, hogy 9:00-12:00 között trombitát készíthessenek. 15:00-18:00 között pedig ki kell szabadulni az épület pincéjében berendezett szabadulószobából! A rendezvényre előzetesen regisztrálni kell.

Szintén az Agorában 16:00-tól az egészséges életmódé lesz a főszerep és #ASTAG közösségi sütés-főzés lesz Király Orsolya Boróka gasztrobloggerrel. A rendezvényre előzetesen regisztrálni kell.

Az est végpontja pedig a SLAM EXTRA, a speciális slam poetry est lesz, ami 19 órakor kezdődik.

Hosszúperesztegen a Művelődési Házban: 19 órától jótékonysági farsangi batyus bál kerül megrendezésre. Az est kiemelt célja a Hosszúperesztegi Cifra Palota Művészeti Tagóvoda támogatása. A zenét Garabics Péter szolgáltatja.

Február 16. Vasárnap

Ezen a vasárnapon a gyerekek és gyermeki énnel bíró felnőtteké lesz az MMIK!

9:00-16:00 óráig élethű vasútmodell kiállítás lesz megtekinthető, alkotósarokkal és igazi terepasztalokkal.

Az MMIK Mesebolt Bábszínházban szeretettel várják a kisgyermekes családokat a 10 órakor Lázár Ervin: Gyere haza, Mikkamakka! című bemutató előadásra. Az előadást 4 éves korú és idősebb gyermekeknek számára ajánlják.

Fotó: Cseh Gábor

 

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!