Programajánló

2018.12.30. 14:14

Szilveszteri túrákkal, éjszakai fürdőzéssel és koncertekkel búcsúztatja az évet Vas megye

Nem tudja még, hol töltse a szilvesztert? Íme egy kis ízelítő a megye szilveszteri programkínálatából.

vaol.hu

Fotó: Pixabay

December 31.

Szombathely

Fő tér 21 órától: DJ Szilveszter, Save Ass zenekar. Éjfélkor polgármesteri köszöntő és tűzijáték. 00:30-tól Balkan Fanatic koncert, majd DJ Szilveszter zárja az estét.

Sárvár

Posta tér 20 óra: Sárvári szilveszter a Posta téren. A zenéről a Retro Voice együttes Retro DJ Imre László gondoskodik

Bük

Bükfürdő: gálavacsora és Koós Réka műsora. A szilveszteri hangulatról a Spectrum zenekar gondoskodik.

Szentgotthárd

Szentgotthárdi fürdő 20 órától: Éjszakai fürdőzés a szentgotthárdi fürdőben. A régi nagy slágereket és napjaink legjobb zenéit DJ Whitenegro pörgeti a pálmafák alatt.

Celldömölk

Szentháromság tér, 22 órától: BÚÉK a Mokka Tribute Banddel Mokka Tribute Band – Szilveszteri szabadtéri, polgármesteri köszöntő, tűzijáték és újévi utcai buli.

Őrség

Ispánk, 9 óra: Szilveszteri gyalogtúra az Őrségben. 2018-ban a rendezvény központi helyszíne az ispánki Művelődési Házban lesz. A gyalogtúra útvonala erdőkben, völgyeken, patak mentén, réteken halad végig. Betekintést kaphatunk az Őrség által nyújtott nyugalomról, növények és állatok szimbiózisáról, vagyis kicsit eláruljuk a „titkot”, mi is jelent az Őrség, mit tud nekünk adni és ezáltal mit adhatunk vissza neki! Az útvonal, illetve a túratávok úgy lettek kiválasztva, kialakítva, hogy nem csak gyakorlott túrázóknak, hanem azoknak is ajánlottak, akiknek ez lesz az első túrájuk.

Kőszeg

Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont 22 óra: Éjszakai gyalogtúra. Indulás a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont elől, táv: 8 km, időtartam: a pezsgő mennyiségétől függően. Éjféli koccintás az Óháznál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!