Programtipp

2020.03.01. 07:00

Vége a télnek, elő a túrabakancsokkal!

A hosszú „téli” hónapok után, nemcsak a medve bújt elő a barlangjából, a túracipők is előkerültek a szekrényből. Ha kimozdulna, de nem tudja, hova, akkor válogasson a márciusi vasi túrák közül.

Varga Anett

Fotó: pixabay

Horvátnádalja Február 29. 10.00-12.00 tavaszi tőzike, vezetett túra. A Dobogókő-erdő tőzikeszőnyegét lehet megcsodálni. Szervező: Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága.

Őriszentpéter Március 7. dalol már a pacsirta. A túra létszáma korlátozott, legfeljebb 20 fő. A részvétel regisztrációhoz kötött. További információt az Őrségi Nemzeti Park Facebook-oldalán találnak.

Magyarlak Március 15. 8.00–15.00. Kellemes teljesítménytúra, két távon. A részvételt jelezzék időben a Sakura Egyesület honlapján.

Csákánydoroszló Március 28. 9.30–14.00 Kockásliliom túra. A résztvevők megismerkedhetnek a védett virággal, bemutatják a terület természeti értékeit, és a büksi földvár nyomait. Szervező: Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!