Programok

2013.01.20. 15:28

Programajánló Vas megyében hétfőn (január 21.)

Kiállítás, színház és rendezvényajánló Vas megyében hétfőn, január 21-én.

Színház, Szombathely.
Weöres Sándor Színház, Stúdiószínpad: A jó pálinka itassa magát című előadás hétfőn 19 órától látható.

Rendezvény, Szombathely. Agora_Gyermekek Háza: február 1-jéig Farsangoló címmel tartanak foglalkozásokat óvodásoknak és kisiskolásoknak. Hétfőtől 25-éig rendezik a Gyermek Kulturális Hét elnevezésű programot, ahova általános iskolásokat várnak előadásokra, rendhagyó órákra, vetélkedőkre, játékos foglalkozásokra a magyar nyelvről és irodalomról.

Celldömölk. Hétfőn 17 órakor kezdődik a városi ünnepség a Magyar Kultúra Napja alkalmából a KMKK Art Mozi helyiségében. A rendezvényen átadják a Kresznerics Ferenc Díjat, majd dr. Fűzfa Balázs PhD irodalomtörténész, a Nyugat-magyarországi Egyetem docense "Szatmártól Kemenesaljáig: Kölcsey és Weöres ma" címmel tart előadást.

Kiállítás, Szombathely. Agora-Gyermekek Háza: "Repüléstörténet maketteken" - állandó kiállítás Nyilasi László hagyatéki anyagából; az Ovis tárlaton 26-áig a Benczúr Gyula Óvoda óvodásainak alkotásai láthatók.
Ferences templom (Aréna u. 1., oldalfolyosó): Egyházi évfordulók és események, havonta változó anyag látható a templom nyitvatartási idejében.
Hegyfalu. Képeslap Múzeum (Kossuth Lajos u. 19.), hétfőtől vasárnapig 8-18 óra között: Szil és térsége, valamint Nemesbőd, Csönge, Csénye települések és környékük láthatók képeslapokon.

Acsád. Időskorúak Szociális Otthona: Sárosi István budapesti gyűjtő A gótika címmel összeállított anyaga látható január végéig.

Vasvár. Helytörténeti Múzeum: csak előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!