Programok

2013.01.24. 14:54

Programajánló Vas megyében pénteken (január 25.)

Koncertek, rendezvények, színház, és kiállítás. Programajánló Vas megyében pénteken.

Koncert
Celldömölk.
KMKK, színházterem: pénteken 10 és 14  órakor  az Alma Együttes koncertjére várják a gyerekeket.

Rendezvény
Szombathely. Agora-Gyermekek Háza: Farsangoló címmel tartanak foglalkozásokat óvodásoknak és kisiskolásoknak, ahol bohókás kellékeket készíthetnek a kicsik.
Agora-Művelődési és Sportház: pénteken 17 órától az Élelmiszeripari és Földmérési Szakképző Iskola és Kollégium tartja szalagavató bálját.
Vasvár. Nagy Gáspár Kulturális Központ: pénteken 17 órakor a Mesék gyertyafénynél című sorozat programjára várják a gyerekeket szüleikkel, nagyszüleikkel.

Színház
Szombathely. Weöres Sándor Színház, Márkus Terem: Kézről kézre  pénteken 19 órakor a Ruttkai Éva-bérleteseknek. Színházterem: a La Mancha lovagja című darabot adják elő pénteken 19 órakor a Soós Imre-bérleteseknek.

Kiállítás 
Sárvár. Nádasdy Ferenc Múzeum: kedd-vasárnap 9-17 óráig. Megtekinthető tárlatok: Nádasdy hősgaléria; Kegyelmed szerelmes urát az Úristen ez világból kivette; Kossuth Lajos pénzei vitrinkiállítás.
Nádasdy-vár, Galeria Arcis: Kőszegi Anna Mária textilművész kiállítása 31-éig látható.
Nádasdy-vár bástyája: Németh Mihály szobrász tárlata tekinthető meg. 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!