Programok

2015.04.18. 09:11

Kitépdesett lapok egy naplóból - Gazdag kulturális programokkal várják a jövő héten is a Vas megyében élőket

Vas megye - Irodalmi est, könyvbemutató, előadások és kiállítások várják a megyénkben élőket a jövő héten.

Sebestyénné Benkő Andrea

SZÍNHÁZ Szombathelyen a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban a Mesebolt Bábszínház kamaratermében vasárnap 10 órakor, a Ha-Dede – zenés tárgyjáték, a Kabóca Bábszínház vendégjátéka, amelyre 3 éves korig várják a gyermekeket.

RENDEZVÉNY A Cafe Freiben vasárnap 10 órakor Bóbita játszóház kicsiknek, nagyoknak. A gyermekek fejlesztő játékokat próbálhatnak ki, kézműveskedhetnek.

A Savaria Egyetemi Központ Könyvtárában hétfőn 17 órakor Kara László, Kitépdesett lapok egy naplóból című könyvbemutatója. Az est háziasszonya: Gyurán Nikoletta. A könyv a helyszínen megvásárolható és dedikáltatható.

A Püspöki Palotában kedden 17 órakor Pusztay János, "baljós a menny felettem"– Radnóti-estje. Előtte bevezető előadást tart dr. habil. Fűzfa Balázs egyetemi docens.

Sárváron, a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtárban  kedden 17 órakor Pék Tibor, „A mitől vagy kitől? változó klíma" című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket.

Szombathelyen a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban szerdán 16.30-kor dr. Hahn Katalin: Stroke. Az idősödő társadalom vezető betegsége. Dr. Baranyai Marietta: Diabetes. A XXI. század nagy kihívása. Egyek? De mit? címmel tartanak előadásokat. Diétás tanácsadás 15 órától.

Szombathelyen a Bercsényi Miklós Általános Iskolában szerdán 14 órakor „Nem bántja a szemét a szemét" címmel a föld napjához kapcsolódóan környezetvédelmi vetélkedőt tartanak. A diákok a szelektív hulladékgyűjtés, az alternatív energiák, a környezetvédelem témakörében játékos és elmélet feladatokkal adnak számot tudásukról.

KIÁLLÍTÁS Szentgotthárdon, a Színház aulájában  Színházfotográfia kiállítás nyílt. Bartos Borbála, Bartos Károly, Benkő Sándor, Büki László, Czika László, Frank Róza, Kovács Buna József, Mészáros Zsolt és Unger Tamás fotói láthatók. A tárlat május 5-éig várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!