Programok

2017.08.28. 12:12

Idén is vár a Westivál!

Természetesen nem maradhat el idén sem az egyedülálló Westivál, vagyis a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület 6. szülinapi partyja. Az előző évekhez hasonlóan színvonalas rendezvényre számíthatunk, ahova minden fajta kutyust és gazdit sok szeretettel várnak a szervezők.

Minden évben majdnem 200 kutya látogat el az ország minden szegletéből, hiszen ez az egyik legszínvonalasabb rendezvény.

A helyszínt ismét a csodálatos környezettel bíró dunakeszi Kutyavarázs Kutyaiskola biztosítja.

Népszerű programokkal várnak minden érdeklődőt, külön figyelembe véve a gyerekek és a négylábúak érdekeit.

Többek között lesz behívóverseny, kutyaszépségverseny, tombola értékes nyereményekkel, kutya-gazdi fotózás, pónilovaglás, szaktanácsadások, előadások, jótékonysági sütivásár, frisbee bemutató és a Star Wars sztárjai is tiszteletüket teszik. A rendezvényen árusok is részt vesznek, akik változatos portékákkal várják a gazdikat. Állatorvosi felügyelet elérhető lesz a nap folyamán.

A Westivál jótékonysági rendezvény, a belépő, a tombola és a nevezések díjai mind az egyesület mentettjeit támogatják.

6 év alatt közel 350 Westie és Cairn terrier került a gondozásukba és a mentések száma folyamatosan nő, így a támogatásra különösen szükségük van!

Az esemény FB oldalát ITT találjátok:

További információk: Westie Rescue Hungary - www.wrh.hu vagy www.westival.hu

Helyszín: Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont, Dunakeszi, Pipa utca 040/90 (Pipa és Hunyadi utca kereszteződése)

Belépő: 1000 Ft / fő (10 éves kor alatt ingyenes)

A rendezvényt kizárólag jól szocializált, nem tüzelő kutyák látogathatják, akik chippel és érvényes oltással rendelkeznek, az oltási könyvet a bejáratnál be kell mutatni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!