Programok

2017.08.10. 16:36

Szombaton streetball Körmenden - Dobóversenyek, gálameccsek, bemutatók a Fő téren

KÖRMEND - Szombaton a Rába-parti város főterén folytatódik az országos streetball-sorozat – a Fő téren 10 pálya várja az utcai kosárlabda szerelmeseit.

Tóth Gábor

Kőbánya, Nyíregyháza, Veszprém, Békéscsaba, Oroszlány és Zánka után szombaton Körmend aszfaltos pályáin pattog a kosárlabda – a sorozatból még hátravan egy kecsekméti és egy hódmezővásárhelyi állomás, valamint a budapesti döntő szeptember 23-án. A Streetball Challenge országos szinten már a 25. szezonját tapossa, Körmenden a 24. tornára készülnek. A szervezők tíz pályát jelöltek ki a város Fő terén, a hagyományoknak megfelelően több kategóriában, több korosztályban várják az érdeklődőket. A győztesek pedig kvalifikálják magukat a budapesti döntőre. Természetesen nem maradnak el a népszerű dobóversenyek sem. A mérkőzések 9 órakor kezdődnek, az ünnepélyes megnyitó 10 órakor lesz. Egy VIP-torna is színesíti a programot 10.30-tól: a rendőrkapitányság, a katasztrófavédelem, a rendőrség és a szponzorok csapatai meccselnek. Minden bizonnyal érdekes, látványos lesz a Face Team 12 órakor kezdődő akrobatikus kosárlabdashow-ja is. A szervezők körülbelül 50 csapat jelentkezésére számítanak és várnak minden érdeklődőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!