A HELYZET

2018.03.19. 06:30

Az előre lerombolt híd

Gajdics Ottó

 

Több törésvonalat is meg lehet rajzolni, amelyek mentén minimum két részre osztható a magyar társadalom. Álljon bármelyik oldalon az emberek többsége,

azzal mindenki egyetért, hogy nem jó ez a mély ellentét,

kellene bizonyos nemzeti minimum. De mindaz, amit a napokban megtudtunk a Soros pénzelte szervezetek vezetőinek gondolkodásáról, azt vetíti előre, hogy a legmélyebb árok a nemzeti elkötelezettségű és a globalista erők között húzódik, amit képtelenség áthidalni is, nemhogy betömni.

Gondoljunk csak bele, hogy amikor egy Dénes Balázs nevű, magyarul is tudó állampolgár a hazai munkahelyeket, a magyar családok megélhetését veszélyeztetve próbál meg nyomást gyakorolni a döntéshozókra azért, hogy a migránsok betelepítésére irányuló akcióikat zavartalanul tudják szervezni Soros hálózataiban, akkor magyarok millióinak milyen esélye marad a nemzeti minimum átgondolására. Hiszen honfitársaink meggyőződése alapján az, hogy német cégek távozásáért lobbiznak a Dénes-szerű figurák, az erkölcsi, politikai értelemben hazaárulás, még akkor is, ha jogi következményektől nem kell tartania annak, aki zsarolni próbálja az illegális bevándorlást megállítani akaró kormányt. Az a helyzet, hogy ilyen alakokkal a legtöbb magyar ember egy légtérben sem hajlandó tartózkodni, következésképp nehéz lesz velük megegyezni.

Ne feledjük, áprilisban arról is döntünk, a Dénes Balázs-félék „honszeretete”, vagy valami egészen más határozza meg a továbbiakban életünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!