Púder Nélkül

2009.11.23. 15:16

A szerelmi kötés útmutatója: így láncold magadhoz a pasit, lakástűz nélkül

Kipróbáltuk! Szó se róla, izgalmas esti elfoglaltság. Vigyázat, drága, tűz- és balesetveszélyes, ha esetleg valamilyen csoda folytán sikerül a mutatvány, akkor visszacsinálni nagyon nehéz, hát vigyázzunk, kit viaszolunk magunkhoz.

Farkas Eszter

Nincs garancia, sikerül, ennek legfőbb bizonyítéka, hogy  Brad Pitt nem küldött még sms-t, hogy mérhetetlenül szeretne feleségül venni. Ha ne adj Isten mégis bejön a mutatvány:  akkor nagy gáz van,  kénytelen leszel életed végéig ugyanazt a pasit nézegetni. Ha ezt akarod, akkor kövesd a lépéseket, és igyekezz nem felgyújtani a lakást, hát szólj előre egy jóképű tűzoltónak!

Szerelmi kötés néhány lépésben:

Legjobb növekvő Hold idején végrehajtani. A következőkre lesz szükség:

Magára a gyarapodó Holdra.

Egy csokor rózsára: a virág áldozati ajándék a szerelemistennőnek, ne takarékoskodj hát vele, de 12 szálnál többet ne vásárolj. ( A hókusz-pókusztól már itt elment a kedvem, de egye fene kiadtam néhány ezer forintot. Ennyit megér a világ legjobb férfiúja, végül is egész jó barterüzlet, ha beüt, egy csokor vágott virágért egy tuti pasi ) 

Egy nagy gyertyára, nem műmájer kínai, az a fajta, amelyről viasz csöpög,  nem pedig melamin, vagy valami szintetikus műtrágya. Írd, vagy karcold rá kedvesed nevét. (Spanyol hapsival ne kezdjél, mert akkor a szoknyád rámegy arra a darabra, amire az összes Jesus Jorge Juan és a többi keresztnév ráfér.)

A kedves fényképe, vagy egy darab papiros, amelyre ráírod a nevét, a hatás ugyanaz, a gyertya tudja, hogy mi a dolga.

Egy tálca.

Az eljárás leírása:

Helyezd a fényképet a tálca közepére, s állítsd rá a gyertyát. Rendezd el körben a rózsákat. Fogd kezedbe a gyertyát a következő szavak kíséretében:
 
Gyertya, a te neved ezentúl ... (mondd ki a kedves nevét - német pasit se válassz, mert a gyertya tiltakozni kezd, amiért ezentúl Jürgen von Oschersleben Niedersachsennek hívják ).
 
Hinned kell abban, amit mondasz, mivel minden ezen múlik. Helyezd vissza a gyertyát a fényképre, és gyújtsd meg. Ismételgesd az alábbi varázsmondókát, míg le nem ég. Közben összpontosíts kívánságodra. (Aztán közben figyelj, mert a szőnyeg könnyen lángra kap. Én már csak tudom, ehhez kell Brad Pitt helyi kiadása tűzoltó egyenruhában)  
 
"Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz, 
Úgy ég értem szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy árad rám szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy nő nőttön szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
És míg a viasz folyik, csepeg,
Kimutatod szerelmedet."

Égesd csonkig a gyertyát. Kötözd egybe a rózsaszálakat, s akaszd fel fejjel lefelé a csokrot száradni. Vedd magadhoz a viasszal bevont fényképet, miután a viasz lehűlt. Amennyiben a következő teliholdig nem észlelsz változást, végezd el újra a varázslatot, ezúttal azonban előírásosan, varázskörön belül. (Na, hogy mit jelent a varázskör, azt nem tudom, de a következő írásig kiderítem, addig is kötök egy lakásbiztosítást, és beszállok a helyi tűzoltó-alapítvány támogatói közé)

Ha nem jött össze, akkor lehet reklamálni a rózsakertben, a Holdon, a gyertyadiszkontban, illetve a tűzoltóság tűzmegelőzés osztályán B. Pitt tűzoltó törzszászlósnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!