Púder Nélkül

2010.02.09. 12:53

Tóth Gabi: Legyen minden nap Valentin nap!

Tóth Gabi, az extrém énekesnő is szokott romantikázni párjával, ám nem tartja magát csöpögős típusnak. A Valentin nap sem jelent túl sokat az életében, mert úgy gondolja, hogy nem csak ezen az egy napon kell szeretni. Énekesnő lévén a szerelmesek napja számára munkával (is) telik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A kisebbik Tóth lány is fellép a Valentin-napi musicalgálán Székesfehérvárott. Az eseményt a szerelmesek napján rendezik meg az Arév csarnokban. S bár a musicalgála Bálint napján lesz, Tóth Gabi mégsem tartja magát romantikus alkatnak.

Gabi a Freddie Mercury emlékkoncerten már előadott dalait, azaz az Egy hang hív, hogy lépj (I want to break free) és a Ki élne így örökké (Who wants to live forever) című Queen slágerek magyar verzióját énekli majd el a február 14-i gálán.

- Én is szoktam a párommal sétálni a Margitszigeten, de nem vagyok az a nagyon csöpögős típus - meséli Gabi, akinek életében nem jelent túl sokat a Valentin nap.

- Sok szívecske és egy "felfújt lufi"! Nem szeretem ezeket a napokat, amikor csak azért is mindenkinek szerelmesnek kell lennie. S miért csak ezen az egy napon kötelező szeretni?! Legyen minden nap, Valentin nap! - tette hozzá nevetve az extrém énekesnő.

Énekesnő lévén a szerelmesek napja nemcsak idén telik munkával. Egyszer fellépés után "támadta le" Gabit egy szerelmes rajongója.

- A műsor után, egy kisfiú odajött hozzám egy szál üveg rózsával, és azt mondta, azért üveget ad, mert az sohasem hervad el. Márpedig ő addig szeret engem, amíg az a rózsa virágzik! Nagyon aranyos volt, főleg, hogy jóval fiatalabb volt nálam! - emlékezett vissza az őszinte gesztusra Tóth Gabi.

Az, hogy idén is kap-e valami különleges ajándékot február 14-én kiderül. Ami viszont biztos : a musicalgálára látogatók tőle szép, és igazán érzelmes dalokat kapnak ezen a sokakat megosztó, de mégis kedvelt napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!