Púder Nélkül

2010.07.24. 08:20

Leo: Kiadós veszekedés után jó a szex!

Leo, az egykori valóságshow sztár szerint van értelme veszekedni a csajunkkal, hiszen egy kiadós vita után mérföldekkel jobb a szeretkezés.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Az én jellememben benne van a csipkelődés és a kötözködés, még akkor is, ha ezért sokan nem szeretnek" - meséli a tabutv.hu riporterének Leo, aki tisztában van vele, hogy sokan nem maradnak meg mellette a sajátságos stílusa miatt. "Én egyszerűen ilyen vagyok... erre szokták azt mondani, hogy jó veszekedés után jó a szex, és ezt én is nagyon szeretem!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a valóságshow hősből lett műsorvezető, aki mondhatjuk, hogy néha azért köt bele a lányokba, hogy aztán még édesebb legyen a kibékülés.

Leo szerint ha a párkapcsolatokban egy átlagos szeretkezés hét és nyolc pont közt van, akkor egy ilyen együttlét kilenc-tíz pontot is kap nála. "Akkor csak van értelme veszekedni, ugye?!" - kiált fel nevetve a sztár, aki persze nem csak a plusz élvezet miatt száll vitába az emberekkel. "Beszólok mindenért, de túl is lépek rajta a következő percben. Szeretem, ha minden úgy van, ahogy én mondom, de a háttérben én azért figyelmes vagyok, amire vágyik a lány, azt én teljesítem, és odafigyelek rá." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Leo, aki szerint rá minden esetben számíthat az aktuális partnere.

A fiú azt is bevallotta, hogy jelenleg párkapcsolatban él, ám a szerencsés hölgyről nem árult el túl sokat. "Volt egy nagyon nagy balhénk nem is nagyon régen, mert olívaolajban csinált tojásos nokedlit, és az olívaolajat nem oda rakta vissza a hűtő tetejére, ahová kell, hanem öt centivel odébb, én kirántottam a hűtőt, majd a fejemre esett, széttört és folyt mindenütt az olívaolaj. Én olyan mérges voltam, hogy többet reggelit ne csináljon, aztán ezt a gondolatomat rögtön vissza is vontam, mert rájöttem, hogy erre szükség van!" - meséli Leo, aki ezután egy kilenc és fél pontos békülést hajtott végre a szerelmével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!