Púder Nélkül

2010.07.26. 08:35

Megunta szőke frizuráját, barna lett Miss World Hungary 2009. haja

Volt aki kinevette, de volt, aki meg sem ismerte Serdült Orsit, aki nemrég szőkéről barnára váltotta a hajszínét.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Miss World Hungary 2009. cím birtokosa hosszú évekig szőkeként domborított, azonban a napokban megvált a különös ismertető jegyéről, és lecserélte a hajszínét. "Nincs szó magánéleti válságról, egyszerűen csak meguntam a szőkét. Már nyár közepén gondolkoztam rajta, hogy jó lenne egy kicsit váltani, meg ugye a hajamnak sem tett jót a sok szőkítés, úgyhogy végül visszatértem az eredeti hajszínemhez." - meséli a tabutv.hu riporterének Serdült Orsolya, akinek a környezete vegyesen fogadta a döntését.

"Anyukám meglepődött, mert neki nem szóltam, hogy be fogom festetni a hajam. Miután elmentem szőkén, és hazamentem barnán, ő egyből az arcához kapott... Apukám volt az, aki reggelente bejött a szobámba és kiröhögött, de most már megszokták. Másoktól megkaptam persze azt is, hogy borzasztó, meg hogy azonnal festessem vissza, de nekem így tetszik!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Serdült Orsi.

A szépség egyébként mindig is egy egyszerű kislány volt, aki nem szívesen változtatott, de most erőt vett magán. "Az első napokban volt, hogy az RTL-ben sem ismertek meg. Csak néztek furán, hogy ki vagyok, de ettől nem aggódom, mert ez is én vagyok. A modell munkák miatt viszont érzem, amikor felkérések vannak, hogy már a legelején kell mondanom, hogy barna vagyok, és akkor mindenki megdöbben!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Orsi, aki reméli, hogy az új hajszínével is fog tetszeni az embereknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!