Púder Nélkül

2010.08.26. 09:36

Claudia Schiffer belépett a negyvenes szexi szépségek sorába

Claudia Schiffer, a német szupermodell augusztus 25-én lett negyven éves, de egyesek szerint szebb, mint valaha.

Vas Népe

Claudia Schiffer karrierje egy düsseldorfi diszkóban kezdődött 17 évesen, ahol egy modellügynök felfedezte. A párizsi próbafelvételek után kiderült, hogy új sztár született. A rheinbergi kislányt egy csapásra az új Brigitte Bardotként kezdték emlegetni. Címlapfotók százai jelentek meg róla, 1989-ben őt választották a legújbb Guess-lánynak, ez hozta meg számára az igazi áttörést.
A vilgá legkeresettebb, s legjobban fizetett modellje lett, s mindenki körülrajongta. Egy interjúban elmesélte, volt idő, amikor 3-4 testőrre volt szüksége ahhoz, hogy egy divatbemutat után a kocsijához elérhessen - írja az fmh.hu. Míg a többi modell vad éjszakai életet élt, Claudia kerülte a botrányt, a bulvársajtóban a David Copperfieldhez fűződő kapcsolata kavart csak nagyobb vihart...

A szupermodell most arra koncentrál, amire korábban sohasem jutott ideje: a magánéletére. Szerencsére élete párját is megtalálta  Matthew Vaughn rendező személyében. Három gyermekükkel (Caspar, Clementine, Cosima) Londonban élnek. A modellvilágból sem tűnt el teljesen, kampányfilmekben, reklámokban máig feltűnik a szépség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!