Púder Nélkül

2010.08.02. 09:45

Olaszországban ment férjhez Alicia Keys

A nyár az esküvők évszaka szerte a világon, s ez a sztárok esetében is így van. Alicia Keys a hétvégén mondta ki az igent Swizz Beatz-nak a Földközi tenger partján.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Grammy-díjas amerikai énekesnő régi barátjával, Swizz Beatz producerrel kelt egybe - jelentette a Us Weekly című magazin. A 29 éves művésznő és párja Olaszországban, egy a tenger partján álló családi házban mondta ki a boldogító igent.

Alicia Keys már várja első gyermeküket, ami a Vera Wang által tervezett álomszép esküvői ruhában is látszik. Alicia boldogsága - a képek láttán - megkérdőjelezhetetlen, remélhetőleg ez így is marad.

Férje egyébként már volt házas, abból a kapcsolatából két fia született. Első albumának (Songs in A Minor) megjelenésa óta az énekesnő tizenkét Grammy-díjat gyűjtött be, és egyike volt az idei labdarúgó világbajnokság nyitányán fellépő előadóknak is.

Különböző félinformációk szerint Alicia most egy jó darabig csak családjára koncentrál majd, de ez alatt az idő alatt sem hagyja abba a dalírást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!