Púder Nélkül

2010.09.01. 12:25

Holdnaptár - szeptember 1-7.

Szeptember 1: Fogyó Hold. Kreatívak leszünk, jobbnál jobb ötleteink támadnak, amelyeket meg is tudunk valósítani. A nap második felében zavaros, átláthatatlan dolog történik, amelyet próbáljunk meg a nap befejezése előtt tisztázni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szeptember 2: Nem egy erőteljes nap. Figyeljünk minden lépésünkre, legyünk elővigyázatosak, sokkal korábban induljunk, így nem fogunk rohanni, és nem törjük össze magunkat. Igyekezzünk a mai napon nem megbetegedni.

Szeptember 3: Előnyös nap alkotó gondolkodásra, művészi tevékenységre, szórakozásra, lazításra, masszázsra, fürdőzésre, olvasásra, kicsit elengedjük magunkat, és szellemünk, lelkünk, testünk töltődjön.

Szeptember 4. Ha elveszítettünk valamit, ezt a mai napon biztosan nem találjuk meg, ezért jobb, ha nem is keressük. Viszont ügyeljünk arra, hogy ne vigyük túlzásba se a falatozást, se az italozást, se a mulatozást. A mértékletességé legyen ez a nap.

Szeptember 5: Ezt a napot akkor úszhatjuk meg szerencsésen, ha nem kezdünk szerencsejátékba. Mindezek természetesen nem azt jelentik, hogy egész napunk kellemetlen lesz, hanem azt, hogy ma nincs áldás azon a pénzen, amelyért nem kell keményen megoldozni. Viszont kiváló a nap, hogy a családjával összejöjjön, és egy jót beszélgessen.

Szeptember 6: A varázslat napja, ha szeretnénk, hogy a kívánságunk minél előbb valóra váljon, akkor két fa ágai között nézzünk át a Holdra, és suttogjuk el kívánságunkat.

Szeptember 7: Ha szeretnénk, hogy a hajunk gyorsabban nőjön, akkor vágassuk le ma, amikor a következő újhold kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!