Púder Nélkül

2010.09.09. 05:43

Holdnaptár - szeptember 9-15.

Szeptember 9. Érdemes régen elveszett értékek keresésébe fogni, mert biztos lesz a siker. A mai nap alkalmas arra, hogy orvosi vizsgálatot bonyolítsunk, kipróbáljunk új gyógyszert, gyógymódot, illetve ezoterikus témákkal foglalkozzunk.

PLT

Szeptember 10.  Az újhold utáni harmadik napot az egyik legeredményesebb és legtermékenyebb napnak tartják. A most született terveket könnyű lesz megvalósítani, és nagy sikert arathatunk velük. Azok az álmok, melyeket ezen a napon álmodunk, beteljesülnek.

Szeptember 11.  Nem a legszerencsésebb nap. Akik ezen a napon betegszenek meg, hosszabb lábadozásra számíthatnak. Ez a nap a különböző típusú erőszakos cselekmények napja is.

Szeptember 12.  Ma segítsünk másoknak, adakozzunk vagy vegyük fel a kapcsolatot egy olyan személlyel, akivel már nagyon régen találkoztunk, beszéltünk. Kiváló nap a mai a bocsánatkérésre is.

Szeptember 13.  Amit ma álmodunk, annak éppen az ellenkezője fog teljesülni. Kiváló nap arra, hogy szembeszálljunk azokkal, akik intrikálnak ellenünk vagy akik rosszat akarnak nekünk.

Szeptember 14.  Ma ne beszéljünk senkinek a terveinkről, az érzelmi életünkről és legfőképpen arról ne, hogy mire vágyakozunk, miről álmodozunk.

Szeptember 15.  Ragyogó nap üzleti ügyek intézésére, szerződések aláírására, hivatalos ügyek intézésére. A mai napon kitűzött célokat egészen biztosan el fogjuk érni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!